Duktiga Storis=)

Ska framföra en bokredovisning för klassen idag. Han har jobbat på som 17 med den och såg fram emot att prata inför klassen. Jag är så tacksam att han inte tycker att sånt är jobbigt, modiga killen!

Idag vaknade jag med 21 mmol/L!! Vad händer???? Hittar inga som helst orsaker till detta. Har justerat mitt Lantus, delat upp dosen på två gnger/dygn och justerat igen =( Vad trött jag blir!! Hoppas så på drastiska förändringar när pumpen blir insatt, när jag får börja jobba och mitt liv är som vanligt igen.

Igår kom Hunken hem och sa att han bestämt sig på morgonen för att köpa en bukett med rosor till mig. När han slutade jobbet hade han dock glömt bort det och kom hem med ett gäng bläckpatroner till mig istället, ha ha ha! Romantik på hög nivå....Tanken var god iaf...

Älskar dig!

 

Tjing!


Äntligen...

håller på att röja upp bland saker som hängt över mig en längre tid, papper som ska fyllas i och skickas iväg, papper som ska rensas, samtal som ska ringas osv osv...Det är aptråkigt men ohh så skönt att bli av med=)

Den 5:e ska jag på pumputbildning. Har ju haft pump förut men inte denna sort så det ska bli intressant. Jag är otroligt taggad att få sätta in den äntligen. Känslorna inför detta har ju gått upp och ner men jag har bestämt mig för att satsa på en positiv attityd! Det är ju inget beslut för livet, funkar det nte så kan jag ju faktiskt välja pennor igen.

Idag funderade jag på om det inte vore väldigt intressant att ha tre renrakade schäfrar;) beror inte alls på att jag hatar att dammsuga och att alla tre släpper päls just nu...eller jo...det kanske beror på det....lite....hmm...

Storis ska ha en kompis med hem idag så jag måste fundera lite på hur jag ska roa Mini, han har en förmåga att störa grabbarna rätt friskt när de gärna vill vara ifred...

Dags att fixa lunch!

Ting!

Shit!!

vad kallt det var imorse...helt ärligt känns det som om det är dags för tjocka jackor och vantar på barnen. Vi stod och huttrade hela tiden innan skolbussen kom.

Igår kväll fick jag en rejäl rekyl innan läggdags, sjönk till 2,0 och åt alldeles för mycket i ren panik=( la mig med 15,0 och vaknade med 13,9...ingen katastrof men jag blir sååååå trött av att ligga och svänga så här.

På fredag ska jag till doktorn igen och undersöka axeln, det är förmodligen en frozen shoulder jag har fått efter olyckan. Läste att det var vanligare när man har diabetes...suck!

Nu ska jag göra en brasa, det är kallt i huset nu men mysigt att elda=)

Ha en bra dag!

Tjing!

Men jaaaaaaa!!!!

Idag är det tydligen en bra blodsockerdag trots det höga oförklarliga värdet=)

4,2 innan lunch, lyckas pricka in helt rätt insulindos och ligger på 7,0 en timma efter och 6,9 två timmar efter!!

Yes yes yes!

Tjing!

Min lilla Mini!

Imorse höll jag på att sätta kaffet i vrångstrupen när Mini kom till mig och sa "Igår var det en kille i klassen som var dum mot mig".
Som mamma är det något av det värsta man kan få höra ju. Jag började genast måla upp scenarion med mobbing, förtryck och elakheter när ingen vuxen ser....mardröm för alla som har barn!
När jag hämtat mig från chocken frågade jag vad som hänt egentligen. Mini svarar " i matsalen så kallade NN mig för fjant! Det var elakt tycker jag!"
Ja, det var inte snällt sa jag, varför tror du han gjorde det? "Jag vet inte alls varför, bara för att jag kallade honom för prutt behöver väl inte han kalla mig fjant!"
Mini förstod verkligen inte logiken i detta. Jag fick mig en näsbränna eftersom jag i första stund såg mitt barn som ett offer, det slog mig inte att min Mini, min lilla snälla Mini, kunde ha startat det hela=)
Efter en ganska lång och bra diskussion verkar poletten ha trillat ner för den lilla gynnaren iaf. Han skulle inte kalla den här pojken för prutt någon mer gång och förmodligen slipper han bli kallad för fjant då=)

För övrigt la jag mig med 8,8 mmol/L och vaknade med 20 mmol/L. Det är något jag inte förstår logiken i!

Dags för lite mer kaffe!

Tjing!

Men huvva!!!



Hittade denna bild i datorn från i somras=) Tino ser inte helt snäll ut va?? Normalt är han så charmig och söt så man får högt blodsocker;)

Tjing!

Världens bästa Hunk<3

väckte mig vid 04 för jag sov så oroligt...jajamen, han stack mig i fingret och värdet var 3,4 mmol/L...blev ett stort glas nyponsoppa och lite senare några bitar godis...tyvärr gav det en rekyl imorse men jag är bara tcksam att jag vet vad det beror på=)

Idag är det projekt röra om i stugan lite=) Vi håller på att flytta runt lite så inatt sov vi i vårt nya sovrum som tidigare varit gästrum.

Nu ska jag njuta av ensamtid!

Tjing!

Knaslördag!

Igår tror jag att allt som kunde gå fel gjorde det...

Internet försvann från vårt hus (ingen uppdatering), barnen satte oss på prov ordentligt, sockret betedde sig konstigt....ja hela dagen var liksom...fel...dessutom var det riktigt tråkväder.

Idag hoppas jag på förbättring i alla avseenden=) Vaknade med 4,5 i blodsocker så det ser ljust ut!

Ha en bra söndag!

Tjing!

Idag....

är det äntligen fredag=)

Gick och la mig med en rekyl igår och vaknade med 21,7, bra start va?? Nu längtar jag bara mer och mer efter att få sätta igång med pumpen, kommer ihåg att det här utdragna berg- och dalbanorna inte blev lika långa när jag hade pump förra gången. Igår hade jag 4 känningar efter kl 15 och det sätter sina spår, jaja, får ta hand om det idag men jag vill lova att jag är seg!

Mini ska på kalas i eftermiddag, då tänker jag passa på att ha lite kvalitetstid med Storis och gå på kondis=)

En långpromme med jyckarna borde jag också hinna med!

Ha en kanonbra fredag!

Tjing!

Blä!

18,0...varför???

Suck och fan!

Träsktrollen!



som inte kan låta bli att klafsa runt i allt blött och lerigt i skogen får vackert sitta på altanen och torka. ha ha ha! De är inte så överförtjusta...

Tog en skogsvända med Mini och hundarna och packade med en fikaryggsäck, mysigt!

Startade med ett blodsocker på 13,8 och kom hem med 6,0, perfekt!

Imorse vaknade jag med 8,0, vilket jag är helnöjd med eftersom jag har haft en riktigt jobbig natt med min axel och då brukar jag vara riktigt hög på morgonen...

Dags att tänka på kvällens middag!

Tjing!

Kollar Idol...

med Storis...jösses vilken press de stackarna har på sig. Inte konstigt att en del gör bort sig. Jag skulle vara tokrädd att stå inför den där juryn!!


Dagens göra...

blir först och främst att handla. Slut på det mesta i kylen och att småhandla varje dag är inte det bästa för ekonomin precis...

Ska försöka träna med Nisca lite också om axeln tillåter det. Det är kallt idag och det är tydligen något som påverkar smärtan till det sämre tyvärr, bara att klä på sig ordentligt!

Jag blev faktiskt förvånad imorse när jag insåg att det redan är onsdag, jösses vad veckorna går fort trots att jag tycker att tillvaron utan att jobba är långsam!

Vaknade på 3,7 imorse, inte bra men jag är ändå glad att det är åt det låga hållet. Äntligen börjar den jäkla insulinresistensen ge upp. Jag kommer inte att ge mig förrän det är bra igen!!

Ha en bra dag!

Tjing!

Upp och ner...

går både humör och socker...

Ikväll är det myckt att fundera på. Jag fick en sån där kall känsla i magen när det faktiskt gick upp för mig att det blir pump igen...Jag vill ju, men är så rädd att det ska bli som förra gången. Oroliga nätter, sömnlöshet, svängningar,irriterad hud, oro över om man hämtat ut allt man behöver från apoteket, ovilja att vara borta (utifall något händer eller pajjar), oro över att behöva support och inte få det, osjälvständighet, mm, mm....

Men det finns ju så många positiva saker med detta också, förhoppningsvis ett stabilare liv och det är det största och viktigaste målet för mig just nu.

Idag har jag min virrpanna skickat med Storis badkläder när han hade gympa, förlagt min blodsockermätare och hittat den igen, glömt vattnet på i tvättstugan ganska länge, åkt ifrån en kaffebryggare som var igång, slagit i tån i en tröskel (jäklar vad man vill säga fula saker) och glömt stänga till sovrummet vilket resulterade i att Jade åt upp en hel kudde (ny, fan också)! Som sagt, mycket att fundera på...

Grubblar vidare och är det någon som snälla kan peppa mig med goda pumperfarenheter skulle jag vara jättetacksam!

Tjing!

Hurra!!!!!!!

Högsta värde idag: 9,7!

Jag är så glad!

Tjing!

Pump

intro blir det i oktober för mig. Jag är både glad och nere över det. Minns med fasa min förra period med pump men ser samtidigt fram emot att få prova en ny sort (Paradigm) och att vara mycket mer påläst denna gång....blir nog bra! Mitt hba1c låg riktigt illa, vågar inte ens skriva hur illa, jag skyller en stor del på olyckan och en mindre (men inte betydelselös) del på mig själv. Det är ju så, ibland orkar man bara inte. Den här jäkla sjukdmen äger rätten till att styra ens liv ibland och när andra åkommor pockar på orkar jag inte såss mot mina dåliga värden tyvärr.

Har börjat drilla Nisca med att hämta "blodsockerväskan" och hon är så himla duktig!!! Fick denna ide' från en annan diabetesblogg (får skriva ut namnet på den senare då jag tyvärr glömt namnet och inte sitter vi den datorn som den ligger på) och det är så kul att verkligen kunna förena nytta med nöje=) De stora vovvarna är nog lite avundsjuka på att Nisca får ha kul med jämna mellanrum under hela dagen...

Denna vecka jobbar Hunken eftermiddag, skönt att ha honom hemma på nätterna=)

Nu ska jag laga cassler!

Tjing!

Varför???

Jag ska inte kommentera valresultatet mer, känns bara för djävligt att tänka på....

Jag har lyckats hålla mig under 10 idag!!!! Hade ett värde på 3,0 efter promenad och åt 3 bitar dextrosol. Höjde till 10,0 på vääääldigt kort tid, så kort tid att jag faktiskt kräktes!!! Har aldrig varit med om detta förr, äckligt som f-n!

Imorgon är det ssk-besök, pumpdiskussion och annat=) Jag ser faktiskt fram emot det nu....

Nu ska jag spela buzz med Mini!

Tjing!

16,9..

vaknade jag med...det är väl ungefär lika lysande som valresultatet....

Resten av dagens värden har varit bättre och jag har faktiskt lagt mig under 10 nu....

Tjing!

Söndag, valdag...

men jag har redan röstat! Undrar om Mini tycker att det har varit för mycket diabetessnack här hemma? Han tyckte iaf att vi skulle rösta på Kolhydraterna=))

Städag på landet, sen får vi se vad som händer...

Tjing!

God morgon...eller förmiddag...

Idag är jag lite sliten. Vi hade en jättemysig familjekväll här igår. Det bjöds på Tacos (jag vet 3:e gången denna vecka), vin, marängsviss och skratt. Alla barnen var uppe till 01 och idag är de lite slitna precis som sin mor=)

Jag hade koll på sockret hela kvällen igår och trots div sötsaker och annat så toppade jag på 14.0 vilket jag tycker är helt ok ändå. La mig med ett värde på 11,0 men vaknade med 18.1=( Ja ja, bara att hacka i sig att jag måste ha missat något...

Idag blir det lite hundträning, mest socialt för Nisca då det är lääääänge sedan jag ställde några krav på henne bland andra hundar, allt detta beror på den jäkla älgkrocken, men nu är jag på g igen=)

Ha en jättebra lördag!

Tjing!


Bassäng,mys och annat...

Jahadå, vaknade med 2,5 i blodsocker. Shit vad darrigt det var. Springer upp och vevar igång ungarna, ganska stressad över tiden. Äter inget. Kollar sockret igen (max15 min senare) och har 14,9!!! Jäkla svängningar, trötter blev jag.



Idag är det bad som gäller för att träna axel och nacke, det ska bli sååååå skönt.




Ikväll blir det taco- vin- familjespelskväll tillsammans med bästa Hanna och co. Oliver ser fram emot att få träffa Nikola=)





Funderar på att ta upp Niscas förmåga att märka av låga sockervärden, ska bara ta reda på hur jag ska göra på bästa sätt. Hon var och buffade på mig i gryningen, hade förmodligen ganska lågt då eftersom jag vaknade med det värde jag hade. Läste på en annan blogg om en hund som lär sig att hämta en speciell "diabetesväska" funderar på att testa det.


Nu ska jag packa badväskan, ha en jättebra helg allihopa!

Tjing!


Bla bla bla...

orkar snart inte höra några fler politiska debatter!! Jag är fullmatad med information, både värdefull och värdelös! Vi och ni debatten får mig att spy snart. Jag vet hur jag kommer att rösta och tar inte in något mer.

För övrigt har jag vägt mat och räknat kolhydrater idag. Intressanta resultat=) man har inte så stor koll som man tror. På tisdag ska jag till diabetesmottagningen och jag hoppas att jag är lite klokare i pumpdjungeln tills dess. Tar gärna emot ros och ris om de olika modellerna som finns nu. Har haft en Animas 1200 för flera år sen och den hade alldeles för många brister för att passa mig, kanske har de blivit bättre idag? Kommentera gärna!

Sitter just nu med en blodsockerrekyl och mår tjyvens. Ändå är rekylen inte så hög som den brukar vara, 16 låg jag på.

Imorgon är det äntligen fredag!!!

Ha det!

Tjing!

längtar...



tillbaka till jobbet! Här är den fina blomman=) Tack!

Idag ska jag...

räkna kolhydrater, kul....not! Måste göra ett ryck och försöka sätta mig in allt det där igen om det nu blir tal om pumpbehandling. Det var mer eller mindre ett krav sa läkaren under sista besöket i våras. Jag har haft så dåliga värden ända sedan min sista graviditet 2004 och det sliter på kroppen och livsglädjen må ni tro. Att ha ett socker som svänger mellan värden på 2 och 20 på bara någon timma är riktigt uttröttande, man känner sig sjuk och jag vägrar att göra min diabetes till en sjukdom! Hoppas bara på att mitt landsting godkänner pumpen jag vill ha, en Paradigm med cgs-mätare....dyr men jag tror på den! Vaknade fö övrigt med ett värde på 13 idag=( Undrar vad som händer på nätterna egentligen...

Idag lämnade jag barnen vid bussen i hällregn, inte mysigt! Hann på de 8 minuterna se en fartdåre som höll 100 km/h säkert, han fick tvärnita vid vägarbetet som pågår lite längre fram, hoppas han fick sig en tankeställare. Tre idiotiska omkörningar på den tillfälliga 50-sträckan varav en blev en stor fara för oss då bilen som blev omkörd var tvungen att styra in mot oss vid vägkanten eftersom idioten som körde om fick möte. Jävla galningar!

Igår fick jag en jättefin blomma av mina arbetskamrater, några av dem kom hit och besökte mig, jätteroligt! De hade med sig sin hund så Nisca fick leka med henne, hon var helt slut efter det. Jag är så glad att Nisca är så cool med andra hundar, det går faktiskt att låta henne hälsa och leka med dem och hon har så roligt=)

Idag är det Hunken som lagar middag här hemma. Mini och Storis har haft varsin matlagardag, då de fått välja middag. I tisdags gjorde Mini pannkakor (med viss hjälp av mamma) och igår gjorde Storis Tacos, helt själv!! Det var jättegott trots att jag hade ätit samma till lunch på mitt jobbmöte. All mat som lagas med kärlek smakar underbart!

Nu ska jag kolla sockret igen!

Tjing!


Ibland blir man bara så less...

på att tjata, tjata, tjata osv=(

Vaknade med ett blodsocker på 2,9, då är man inte upplagd för att curla sina barn vill jag lova. Just idag hade de tydligen bestämt sig för att bli förlamade=( Inget jag sa eller gjorde gick in så det slutade med att jag morrade, gick ut i köket och drack lite nyponsoppa och faktiskt struntade i om de skulle hinna eller inte, suck!
När sockret stigit till 4,9 kavlade jag upp ärmarna och brassade på barnen så de hann faktiskt med bussen=)

Idag ska jag på arbetsplatsträff, det ska bli så roligt att träffa alla, jag saknar mitt jobb otroligt mycket. Vad är det man brukar säga, man saknar inte kon förrän båset är tomt=) Nu har jag ju mitt jobb kvar men jag vet ju inte när jag kan börja igen, hoppas på mycket snart i liten skala iaf...

Inget svar på mitt mail till polisen ännu...


Saknar fortfarande värme! Bilden är från Ljustjärn där vi stod med husvagnen i somras=)

Frukost sen dusch!

Finns tydligen några som läser bloggen iaf=) Lämna gärna en kommentar, jag bits inte=)

Tjing!

Men för "piiip"

Varför kan jag inte byta bild i min profil??????????

Morr o Tjing!

God morgon!

Ja, mailet blev inte skickat igår... Bestämde mig för att be polisen göra en hastighetskontroll här först för att få ett hum om hur fort folk egentligen kör. De flesta saktar ner liiiite iaf när de får syn på barnen men det finns fortfarande idioter jag skulle vilja ta i örat... Har även fotat den demolerade extraplatån de byggde förra året till barnen att stå på, den har rasat ihop och när vintern kommer är den bara en snöförvaring, går inte att stå på den då....när det verkligen behövs!

Idag vaknade jag med ett blodsocker på 12,4. Inte ett bra fastevärde men ändå inte en katastrof med tanke på hur det låg igår. Jag hade runt 18-20 hela dagen, det blir så när jag har ont och igår hade jag jäkligt ont. Nu är jag jättehungrig men kan naturligtvis inte trycka i mig någon jättefrukost, men jag kokar ägg! Ägg är kanonbra vid höga värden, höjer ingenting och kräver minimalt med insulin=) Om ett tag ska jag prata med min sköterska om pump igen, hoppas på en bra sort, med bra support, det hade inte min animaspump.

Nu är snart äggen klara=)

Ha en bra dag!


En bild från Tom Tits i somras=)

Tjing!


Har inte tid...

...att blogga egentligen, ska skicka ett skitviktigt mail! Men jag bara kör fast hela tiden, måste få till det så att alla argument håller. Det handlar om platsen som ungarna hämtas med skolbussen på. Den är under all kritik! Livsfarlig, liten och alldeles för nära en väg (läs på vägen) där bilar ska hålla 80 men sällan gör det...De blåser förbi i 100-110, stora lastbilar, bussar och andra fastdårar...I vinter blir det värre för då gör plogvallarna att de inte kan stå där alls.

Ja ja! Önska mig lycka till!

Tjing!

Familjetid!


AkrobatMini


Alla var med...

Fikakillar...


Nisca har kollat in änder på nära håll...konstiga prylar!

Hunken är hemma=)

Tjing!


Det man inte har i huvudet...

kommer man inte ihåg=)
Igår när jag skulle gå och lägga mig kom jag på att Storis har skolfoto idag. Han har bestämt sig för att ha en skjorta på sig och håret kammat i kamrerstil=) Han passar i det. Tänkte att jag ska stryka skjortan innan jag lägger mig men hann glömma bort både fotografering och skjorta medans jag matade hundarna.
Det innebar att vi fick en hektisk morgon, för jag hade även glömt att han har gympa, fiol och matteläxa till idag!

Storis fick alltså slutföra läxan (tre tal kvar) medans jag kammade till frisyren på honom. Sen fick han i en hast packa sina gympakläder halvnaken eftersom jag stod och strök skjortan. Kan tillägga att det tog ett bra tag innan vi hittade läxan, notböcker och två likadana strumpor. Ja ja, nu är han iväg till skolan med allt med, frisyren på plats och skjortan slät som en babyrumpa=)

Idag kommer Hunken hem!!!!!! Äntligen!

Nu: Kaffe!

Tjing!

Godmorgon världen!

Idag ligger Mini hemma och snorar. Stackarn är så besviken, han skulle ju redovisa Doris idag.
Storis var så snäll så han tog med Doris till skolan så någon annan får hem henne idag, duktig!

Imorgon kommer Hunken hem och det är inte en dag för tidigt vill jag lova. Längtar! Men jag tror att det är bra att vara ifrån varann ibland, sakna varann och inse hur mycket man betyder för varann.

Hoppas jag hinner göra något vettigt med vovvarna idag=) Nisca står just nu bredvid mig med sin matskål i munnen. Budskapet är tydligt. Hon är hunden som talar med människor...

Saknar dig!

 

Idag är det ruggigt här, funderar på att göra en brasa i kaminen. Skulle kunna leva i ett land där det är sommar året om faktiskt. Jag är en fryslort=)


Aruba 2010...längtar tillbaka!


läääängtar!!!!!!!

Nu ska Nisca få mat!

Tjing!


Mini gör läxa...

Han har fått med sig en liten mjukisko hem som heter Doris. Hon skulle bo här i tre dagar och sen skulle han rita vad hon gjort här=) Första bilden han ritade föreställer Doris på husesyn...Mini i hög kissobajsålder ritade juvret vääääldigt noga och detaljerat. Utbrister när han är klar: -Kolla mamma, tuttarna blev perfekta!

Nästa Bingo Rimer kanske???

Idag har jag blivit dumpad!!! av min sjukgymnast=) Han tyckte inte vi behöde ses förrän om ett långt tag, jag ska bara köra på med bassängen nu för det är det som ger mest!

Tog en rejäl vända med hundarna i skogen idag. Är så tacksam för alla som hjälper Haltalotta (mig) med allt slit som jag inte klarar själv.

Nu: Nedsläckning och God natt!

Tjing!

Ska på sjukgymnastik...

tänker passa på att rösta också, hoppas jag blir godkänd med mitt gamla körkort. Men iofs, kan ju hämta ut det nya idag innan...

I natt drömde jag att vi renoverade huset och det blev jättefult! Jag vaknade med gråten i halsen och kände mig ganska lycklig när jag insåg att det var en dröm=)

Mini har under de få veckor han gått i skolan lyckats tappa bort 4 jackor. Idag bad jag honom kolla runt efter dem och ta hem de han hittar. Han tyckte det var totalt onödigt, vi har ju fortfarande jackor kvar hemma!

Dags att göra sig iordning!

Ha en bra dag!

Tjing!

Jag kan inte titta på TV...

Zappa är jag bra på men det finns alldeles för många kanaler ju. Jag hittar ett program att titta på men då blir det reklam och då zappar jag vidare...hittar något jag eventuellt skulle kunna tänka mig att se men då måste jag bläddra runt för att se om jag inte hittar något bättre. I slutändan missar jag det först programmet jag egentligen ville se (idag var det idol) för att jag helt enkelt glömt bort vad jag bestämde mig för från början.
Makes sense? Not!

Jag är precis likadan när det gäller att välja parkering. Mitt drömläge är när det endast finns en enda kvar att välja=)

När det kommer till kritan är det samma sak när jag ska välja mat, fika, outfit, film, skor, väska, krog, tapeter och vidare och vidare...

Tur att jag valt Hunken redan, men det var ett lätt val!

Nu ska jag kolla Idol på tv4 play...

Tjing!

Dagens outfit=))

slafsiga mjukisar, urblekt top, städknut i huvudet...nej, jag lägger inte ut någon bild, vill inte skrämmas!

I natt har Tino rensat en stekpanna på köttbullar,grr! Inte för att vi skulle äta de gamla bullarna men ändå! Jade rev snder ett örngott för 74:e gången, varför???? Nisca sköter sig bra och hon är yngst, ha ha ha!

Mini ska till en bondgård idag med skolan, spännande tyckte han. Han gillar kor och hoppas att Mamma Mu bor på just den gården som han ska besöka, han vill se henne gunga=)

Storis ska fiska hela dagen i skolan, det gillar han!

Hunken förkovrar sig i Stockholm och kommer hem på fredag, jag längtar...

Städa idag!

Tjing!


Paralyserad...

...helt själv med dogsen idag...Hunken är på utbildning till fredag och ungarna har skola varje dag... Ska göra mitt bästa för att roa hundarna efter förmåga.

Vi har startat med några av de viktigaste projekten på huset och jag hoppas att vi hinner innan vintern. Badrummet ska rivas och torkas ur, det är fukt i det. Under tiden ska vi ha en duschkabin i tvättstugan men det är ju inte bara att ställa dit en. Vi måste flytta på vår astunga nyfyllda frys som står där, koppla in vatten, fuktavledning och avlopp. Pust!

Nu kör vi alla måsten för att så småningom kunna göra allt vi vill på huset.

Ha en bra vecka!

Tjing!