Galla,galla,galla...

Först vill jag åter spy galla över denna %&)% faktura som jag bråkat om. Jag får det ena dumma svaret efter det andra från det där ¤%&(¤%( företaget. Morrrrrrr!!!!!!!!!!!!

Sen kan jag berätta att jag idag varit på ett ul och bekräftat att mina små gallstenar är kvar. Ja, så små var de ju inte och de orsakar en hel del besvär så nu är det bara att vänta på en tid för att få ta bort dem. De ska bli skönt.

Galla nr 3 får bli detta förbaskade sommarväder som aldrig riktigt vill infinna sig. Visst idag skiner solen och det är uppehåll men kallt!

Oh, jag har en galla nr4 också ju. Var på IKEA och hittade massor med saker för att kunna fixa till vårt murriga sovrum och när jag kom hem igen har jag mätt fönster%&/(%) fel så hissgardinerna var alldeles för smala, grrr! Som tur är ska Fellow och jag dit igen den 21:a så jag kan nog byta dem då...

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe så jag blir snäll igen=)

Tjing!

Inte glad idag...

inte ledsen heller utan bara arg på allt känns det som. Har inte fått någon respons alls om den där #¤%&#¤ fakturan, vädret är skit, Mini är på dåligt humör och jag kan inte fortsätta röja hemma för Hunken sover....uttråkad och sur...

Så vill ni prata med någon som är glad, positiv och trevlig så ringer ni inte mig idag;-)

Återkommer senare eller imorgon....

Tjing!

UVI....

urinvägsinfektion,kissjukan,svidismulan...ja, kärt barn har många namn men denna jäkla åkomma är inte populär hos mig just nu....den är nog snart över hoppas jag iaf.

Jag har tänkt på en sak. Jag försöker att vara ganska tolerant mot andra människor. Resonerar som att man inte ska döma någon på förhand och att man kan förtjäna en chans eller två även om man råkar göra misstag. Jag kan förlåta människor flera gånger om och drar min gräns för vad jag tål ganska långt fram. Jag försöker även intala mina barn att man ska vara på det sättet, man vet aldrig vad som ligger bakom någons beteende, kanske en stor kris eller något. Ja, i princip hellre fria än fälla....så lång är allt ok....tills igår....

Jag fick en jävla bluffaktura från ett företag som påstår att vi ingått ett avtal på internet. De bekräftar detta genom ett datum, klockslag och en ip-adress på fakturan. Ip-adressen är inte min kan ja säga iaf...Naturligtvis kollade jag runt på internet om det fanns fler som råkat ut för detta och jag fick 1700 träffar när jag googlade på det...hmmm. Nu vet jag även vilka namn som finns bakom företaget och jag går omkring här hemma och faktiskt hatar dem. Jag hatar personer som jag aldrig har träffat och någon andra chans kan de fetglömma!!!! Jag har bestridit fakturan och kommer inte att ge mig förrän de stryker mig ur alla register och makulerar fakturan, de lever förmodligen på att folk är rädda för betalningsanmärkningar och betalar av den orsaken, men INTE jag, aldrig i helvete. Jag har radat upp 17 argument och begärt bevis på att det är jag som har gjort detta...så nu får vi se vad som händer.

Jag säger bara: Akta er för reklam från Livsprognos.se, du kan åka dit så det smäller om det om du går in på sidan!!!

Nu ska jag fortsätta morra här!

Tjing!

Jösses va trött jag är nu...

..jobbfesten igår var toklyckad. Det var jag och en arbetskamrat som fixat till den med viss hjälp av några andra. Ingen viste att det var vi som hade gjort den förrän vi kom dit, klockrent! Idag har jag varit rätt trött men faktiskt inte så bakis, kan ju bero på att jag la mig kl 0500 imorse (då hade jag hunnit nyktra till ganska mycket) och gick upp vid 0800 igen för att ta en dusch och bege mig in till stan för att städa och lämna nyckeln till lokalen vi varit i.
Nu ska jag bara slappa ikväll och imorgon bär det av till jobbet, delad tur (eller otur;-) är det som gäller.

Storis sitter bredvid mig och räknar matte för fulla muggar, han har själv valt att ta hem boken över helgen för att göra ut den innan skolan slutar. Mamma i huset är stolt över honom vill jag lova!

Nu ska jag plocka unden i röran lite oh mysa med min lilla familj=)

Ha en bra helg!

Tjing!

Weeee!

Jobbfest idag...huvudvärk imorgon;-)

Tjing!

Dagens Mini...

Jag: Nu får du skynda dig med din frukost så vi hinner till dagis i tid...

Mini: Nä, jag tror vi tar ledigt idag va?


Hmm, latmasken slår till=)

Tjing!

Pffffffft...

...ursäkta, det var bara luften som gick ur mig....

*idag har vi statuerat ett exempel på virriga familjen. På morgonen åkte både Hunken och jag till jobbet och barnen till dagis och fritids, so far so good.

*Efter jobb hämtar Hunken två barn och åker hem, jag hämtar posten och åker hem.

*Jag börjar laga mat och Hunken småplockar.

*Mitt i matlagningen påminner mig Hunken om vad jag har glömt (skulle ta min p-spruta idag) så jag får lämna kokande kastruller och grytor, rejsa till apoteket och till mvc. Det är nämligen mycket viktigt för Hunken att dessa sprutor tas som de ska av någon oförklarlig anledning ;-)

*Medans jag är på apoteket äter Storis och Hunken för att efter det ge sig av mot stan och scoutavslutning.

*De åker, vi möts och vinkar åt varann på vägen,

*Hunken stnnar kvar i stan och tränar tre hundar medans scouterna avslutar.

*Jag och Mini äter, jag lägger Mini, nu ska jag duscha och sova om en stund. Jag hinner nog morsa på Hunken innan ögonen stängs....varför hade jag så darn bråttom att ta den där sprutan, tid tillsammans med Hunken måste ju bokas tre veckor i förväg, jag hade kunnat vänta en vecka ju....

Dusch it is!

Tjing!

Måndag igen...

helgen har gått alldeles för fort. Det har varit fullt ös hela tiden. Kalas igen i fredags, grönan i lördags och i söndags var vi iväg och köpte oss en bättre begagnad husvagn, det är nog det enda sättet vi kan semestra på med tre hundar och två barn:-)

Det var en lång men otroligt kul dag på Grönan. Jag älskar att åka karusell och barnen visade att de brås på sin mor. Tyvärr lyckades vi ju pricka in Stockholm marathon-dagen så det var ju packat med folk där i det fina vädret. Vi fick stå och vänta i 45 min vid varje karusell för att kunna åka. Mini var jättemodig och åkte Vilda musen med stor glädje, farmor tyckte den var jätteläskig *skratt*
Storis och jag åkte Kvasten flera gånger, den påminner lite om hang over som fanns på liseberg förut, jättekul!!!
Hunken var tyvärr jättedålig när vi var där, superallergisk och bihåleinflammation så han spenderade mest dagen med att leta skugga och ta det lugnt, synd!
Vid 20-tiden gav vi upp grönan och tog djurgårdfärjan och gick en sväng i gamla stan innan vi hoppade på tåget hem, det var jättemysigt.

Igår skulle vi ta det lugnt men vi struntade i det och började leta husvagn på blocket. Vi hittade en äldre Kabe i Nora som vi skulle titta på. Kastade av barnen hos farmor så de kunde duscha medans vi åkte iväg... Den var jättefin så vi slog till, nu är sommaren räddad:-)

Idag ska elektrikern höra av sig och tala om om det där kretskortet kommit, jag börja verkligen sakna varmvatten nu...

Jobbar mellan 14-20 sen sova igen:-)

Tjing!