Nu är det förmodligen klart!!!!

Jag har förmodligen bokat mig en liten Rottishane nu :-))) Uppfödaren verkade anse att jag var ok som hundägare. Lvet rullar på nu och det känns som allt flyter. Hunken och jag bara myser och smider planer, barnen frodas och mår bra och jag verkar vara på väg ur min depression och orkar vara social :-)

Tack för igår Jessika, vi rockar!!!

Återkommer med bilder när allt är bekräftat, tjing!

Jag hade något

jättebra och jättesmart att skriva när jag loggade in men nu är det borta *poff* Skumt att något bara kan försvinna ur huvudet så där, men det är väl bara ett bevis på att det inte var så viktigt....eller smart....hmm...

Lägger in en bild istället då

image14

Mini har somnat stående förra sommaren efter en hel dag på stranden :-)

Ligger lågt ännu...

trodde inte att saknaden kunde vara så här stor. Tomheten ekar här hemma och livet känns urvridet. Vad gör man? Tänker hela tiden att det är dags för mat,promme eller annat....kommer på mig själv och gråter.....


Vi kan inte leva utan hund men skulle vi leta efter Norpan i en ny hund eller skulle den få bli en ny familjemedlem på sina egna villkor? Vill ha, vill inte ha....frågar mig varje dag... Tomheten och sysslolösheten måste förintas!


Frågor frågor frågor...

Fan fan fan!!!!!!!!!!!

Nu är livet jävligt igen. Vår älskling Norphunden är död!

Hon var så sjuk i morse så vi fick åka in akut med henne, tre timmar senare fick hon somna in :-( En stor canertumör på mjälten som påverkade hjärta och andra organ i hennes kropp. Hon var så sjuk så sjuk och inget viste vi. Var ju som vanligt ända fram till idag...12 år blev hon...

R.I.P älskade Norpan.

Matte älskar dig!

image13

Kör en liten lista idag :-)

5 dåliga saker just nu:

1: Idag är det 6 år sedan min mamma somnade in för evigt, saknar!!!
2: Jag har två tråkiga måsten att göra idag, kan inte skjuta på dem mer, suck!!
3: Jag är så trött men vill så gärna träffa folk, det går inte ihop.
4: Det är alldeles för långt kvar till flytten, 6 veckor, grr!
5: Vädret, kallt, regnigt och blåsigt, urk!


6 bra saker just nu då:

1: Jag är kär, fortfarande efter 12 år:-))
2: Två perfekta små kisar har jag fått, mammas älsklingar!!!
3: Jag har en godisgömma (ha ha Hunken, jag avslöjar den aldrig ;-))
3: Jag har några utav världens bästa kompisar, ingen nämnd och ingen glömd!
4: Jag har tre par vårskor att inviga, varav två par är söta :-D
5: Eh, hunden är snygg trots att hon släppt päls.


Shit, överhängande positivt! Måste fila på att vara neggo alltså ;-)

Tjing!

AAoooouuuuch!

Mycket vin, trevligt sällskap och sena kvällar kan göra att huvet känns så här som det gör idag. Sprängfärdigt!!!!
Men Carro, det var mycket trevligt :-D (sagt med den dära rösten du vet va? ;-))


image12
Detta är min räddning!

I natt...

klockan 02 var de hemma igen *pustar ut*

I en hel vecka ska vi glo i toan på bajs. Har vi inte hittat en magnet bland bajset ska vi tillbaka till sjukan. Bara att kavla upp ärmarna då *s*

Skönt att Storis mår bra iaf!!

Suck!!!!!!

En så här har storis (7 år!) svalt idag, så nu är Hunken, Storis och magnetens partner på barnakuten...

image11

De är 5 cm långa...Say no more.

Well, well jag hoppas att de kommer ut den naturliga vägen, lär ju bli ett plums av rekordart :)

För övrigt så är Fråga Olle på kanal 5 ett riktigt dåligt program!! Vuxna människor som flamsar kring sex som blyga tonåringar *kräks*

Jag älskar...

väldigt mycket. Mini kröp upp i sängen imorse och log, sen kläckte han ur sig: Mamma, ja älkar dej! Jag bara smälter av sånt! Blir totalblödig och får en klump i halsen när barnen spontansäger sånna saker.

Igår fick jag ett stort fång med tulpaner av svärmor, de är så vackra! Tänk att ett hem kan bli så mycket hemtrevligare av lite färska blommor. Jag har även en stor bukett med påskliljor i tv-rummet som står i full blomning:-D

image10

Naprapaten idag på eftermiddagen. Det känns redan bättre, tror att det beror på att man kanske eventuellt kan se en ände på eländiga nacken.

Solen skiner för fullt här! Ha en bra dag!

Jag måste byta stil...

Jag veeet ju att mina nackproblematik kommer sig av att jag inte gått ner i vikt efter min sista graviditet. Jag har aldrig varit så här stor (det enda positiva med det är ju att man får goa lökar ;-)) och det är klart att det frestar på kroppen att bära på det.
Jag vet också att receptet är simpelt: Skippa godsaker, ät nyttigt och rör på dig mer! Varför är det så förbaskat svårt då???
 
Motionen kan jag iaf svara på: Det är tråkigt och tidsödande! Varför traska omkring i regn och slask när man kan surfa eller glo på TV??

Äter nyttigt gör jag, jag har totalkoll på det pga av en annan sjukdom jag dras med men godsakerna är jag dålig på att låta bli, skärpning Buffa!


image8 från denna form till...image9 denna form vore helt ok! :-D

Sjukvården idag är fascinerande :-)

Jag är inne på min 11:e dag med nackspärren från hell!! Har haft det förut vid ett flertal tillfällen men de brukar ge sig efter ett par tre dagar men inte nu, och nu passar väldigt illa att ha eländet. Mycket på jobbet, flyttförberedelser och annat *sur*

Nu har jag varit hemma från jobbet ett par dagar eftersom jag 1) inte kan utföra mina arbetsuppgifter 2) inte kan köra bil så jag kommer till jobbet 3) har ont som f*n och inte tillför något positivt till mina arbetskamrater.

Inatt, min 11:e sömnlösa, fick jag nog och bestämde mig för att söka hjälp idag. Jag har gjort allt som står i min makt nu. Ätit piller, haft krage, rört på nacken, använt zonsalva och vetekudde. Kort sagt, _jag_ kan inte göra något mer nu. Jag behöver hjälp.

Ringde till vc och talade om hur läget var.Svaret jag fick: Mnja, du får återkomma på fredag för sjukintyg om du inte är bättre.

Gah, jag vill inte ha ett sjukintyg, jag vill ha hjälp.Jag vill att någon kunnig tittar och känner på mig och talar om vad det beror på och vad jag ska göra för att undvika detta i framtiden. Kankse en remiss till någon sjukgymnast eller va f*n som helst. Ett sjukintyg gör mig inte frisk!!!

Det är väl inte konstigt att vi har så hög sjukfrånvaro i Sverige om det är så här det går till. Man går väl inte till doktorn för ett sjukintyg innan man har fått en undersökning. Ett intyg får man väl då allt annat är uteslutet, grr!

Dessutom fyller jag år idag, känns lagom kul när man är stel och sur som en citron.

Tack om du orkat läsa ända hit!


Imorgon bär det av till naprapaten ;-)

398 spänn...

gick rakt ner i kassan på Bauhaus idag. Vad fick vi i utbyte då??!! Jo, 20 prima flyttkartonger :-D Dags att börja packa, för den 1:a Juni går flyttlasset!!

Vi har lovat oss själva och varann att denna flytt ska gå smidigt och välplanerat, yeah right, säger jag! Det brukar funka de första tio kartongerna....sen övergår det i kaos *s*

Kul blir det iallafall. Hunken och jag går omkring och ler fånigt hela dagarna och pratar bara om flytten nu. Jag antar att bloggen mer eller mindre kommer att bli söndertjatad kring det också ;-)

image7

Total besvikelse:-(

Öppnade mitt efterlängtade paket bara för att konstatera att postorder är inte till för mig. Allt utom två bh:ar åkte på retur. Blä!

I början av april...

Visst är det i början av april nu va?? Sitter och hoppas på att mitt paket från Halèns ska komma, det skulle komma i början av april....
Jag brukar inte beställa på postorder men efter att ha läst lite på ett forum så slog jag till på en nätt beställning a la 869 kr. Ska bli intressant att kränga på sig kläderna och se hur pass noga jag var vid mätningen :-)

Min kropp är inte riktigt som de kroppar modellerna hade. Magen är något rundare, rumpan något närmre havet och proportionerna mella under- och överkropp är inte ens i närheten. Jag tycker mig ana något som liknar benstumpar under den enormt långa överkroppen jag besitter ;-)
Detta gör att jeans och byxor i princip alltid måste läggas upp. Så jag har hållit mig till byxköp IRL på affärer där de lägger upp dem också *bekväm*

Jaja, nu ska vi se om kläderna motsvarar förväntningarna. Har provat lite nytt nu. Leggings som jag har ryggat för länge ska nu få en plats i min garderob *s*, om de nu stannar där eller får komma ut det får tiden utvisa....

image5                                                    image6Ett litet axplock av beställningen :)