Om man bara...

kunde rycka tag i sig själv och säga: Skärp dig!!! Är så nedras sjukligt trött att jag överväger att gå i ide för vintern. För att få leka lite hypokondriker vil jag rada upp mina symptom här:

1. Trött så jag kan somna stående vlken tid på dygnet som helst oavsett hur mycket nattsömn jag har fått.
2. Frusen så in i bomben, stackars Hunken har fått skäll för att han inte höjer värmen men man borde kanske inte frysa om man har 22 grader inne.
3. Noll lust till...(det får ni räkna ut själva ;-)
4. Ledvärk på olika ställen olika dagar.
5. Humör sm Kalle Anka
6. Noll tankeförmåga utöver middagsplaner.
7. Kan inte slutföra en mening.
8. Höstdeppkänsla

Summerar man detta kan man enkelt räkna ut att det vore på sin plats med ett sköldkörtelprov och det har jag gjort nu, väntar bara på svaret....men vad gör jag om det är nomalt???? Jag är inte normal  nu och det vore otroligt skönt att få veta orsaken.

Idag har i alla fall barnen åkt till famor, de ska till Stockholmimorgon och gå på museer. kul för dem!

Hunken är på hundkurs och jag sitter och tittar på ett diskberg som vägrar krypa in i diskmaskinen själv. Borde kanske ge det en knuff men når inte att sparka mig själv där bak.

Jag fyller 30 i början av nästa år och har önskat mig en sån här:

image24
En massagefåtölj. Tyvärr kostar den runt 20 000 så det får nog bli en dröm bara. Förstå vad jag skulle försumma familjen och bo i den där istället, haha.

Chili con carne och diskplockning står på min lista nu. Tjing!

I hate Herbie!!!

Kan någon tala om var nöjet ligger i att se en film om och om och om och om igen!!?? Minstingen har fastnat för Herbie av alla filmer, ve och fasa!! Jag hör denna film från morgon till kväll när jag är ledigoch har ledsnat ordentligt...

Som den otroligt pedagogisk föräldern jag är försökte jag gömma ovan nämnda film en dag vi var hemma...efter en halvtimma gav jag upp och plockade fram den. Första tanken hade varit en tv-fri dag helt och hållet, andra tanken blev "vad som helst utom Herbie" men när vi gått igenom ca 50 ilmer med ett rungande "NEJ!!" till svar kapitulerade jag. Vid det laget satt sonen med stora tårar rullande ner för kinderna och stora frågande ögon, ett mammahjärta tål inte sådant! Bara han inte blir besatt av Lindsay Lohan...

Under sommaren-08 händer det på riktigt!!! Då blir jag en valpägare till en liten Rottisdam. Planerar för fullt nu så att det klickar med lång semester och bilbyte. Jag håller på att väga olika kombis för och nackdelar, vuxenpoäng på det va??!! Lutar åt en v70 i dagsläget:-)

Vi har bowlat med barnen för första gången i söndags. Jisses vad kul det såg ut när Mini sprang fram till banan, tvärstannade, la ner klotet och gav det en fjäderlätt putt :-D Jag vet inte hur många gånger vi fick kalla på hjälp för att klotet stannat mitt på banan, men kul hade Mini!! Båda barnen fick iaf varsin spare med hjälp at att det var grindar för rännorna. Storis körde mer med flippertaktiken, den var snygg den med:-D.
För övrigt VANN jag över Hunken :-P

Ha en bra dag!!!!

image23
Söt i lagom dos!