Jamen...

...säg åt mig att sätta igång då!!! Och vem har snott min fönsterskrapa, vavavava???? God bless the one who did it :-D

Valborg idag...

...och jag är ledig!!! Naturligtvis blir det bra fönstertvättarväder då, suck! Jag vill ju inte men snart ser man inte ut längre. Det är ju även en bra dag attse till att röja undan all annan skit som samlat på sig under veckan men jag är verkligen anti.
Idag får min kompis hem sin lilla hundvalp, lyckliga hon. Jag kommer aldrig att glömma hur det kändes att ta hem Nisca. Det var total lycka och förvirring, jag har fortfarande inte fattat att hon är min, pluttan!

Vi ska grilla korv med barnen ikväll innan det bär iväg till den lokala majbrasan. Ett ypperligt tillfälle att miljöträna Nisca. Hunken får nog åka hem med vovvarna innan de börjar smälla raketer, vill inte utmana ödet där.

Ha en bra Valborg!

image38

Måste ju kolla om de är så smutsiga som jag tror, det är de...

image39
Barn ska inte titta så mycket på TV, hmm...Avslappnad iallafall...

Tjing!

Ett livslångt ansvarstagande....

så det ju att ha barn...man har dem hela livet, jag menar, de växer ju upp och bildar sig förhoppningsvis ett eget liv men så är det ju inte alltid. Föds man med andra förutsättningar än samhällets normer kräver behöver man hjälp och stöd i vissa avseenden mer eller mindre hela livet. Jag har en sån person i mitt liv, inte mina barn men en annan anhörig och i vissa perioder är det två anhöriga som behöver mig. Jag älskar dem av hela mitt hjärta och vill finnas där för dem men ibland ta de över mitt liv totalt. All min energi går åt till att sopa efter eller se till att det inte går åt helvete för dem. Vilka hamnar i kläm?? Jo, mina barn och Hunken...De får stå tillbaka för att jag är helt slut och förbi...Gillar inte den känslan, och den lär aldrig ta slut. Dessa personer är vuxna människor som inte ror sitt liv i land och jag måste ta över årorna emellanåt. Tungt! Detfinns säkert fler som lever med dessa omständigheter och jag vill bara säga att jag beundrar dem som orkar engagera sig till 100% hela tiden. Läste i en av kvällstidningarna att just detta: att hjälpa och bistå anhöriga som mår dåligt är en av topplaceringarna på energitjuvslistan...ja ja, det är bara att hacka i sig...

Nu ska jag till jobbet!

Tjing!

Nytagen bild på Mini!

Alldeles purfärsk, han är så glad och go när vi är själva hemma... Tänkte skriva något roligt om barnen eftersom de flesta inlägg om dem handlar om frustration och konflikter.

image37
En liten flirtkille:-D

Vovvebilder!!

image34
Tänkte bara lägga in lite bilder. Så här sover älsklingarna:-)

image36
Aww, visst var hon söt!! De där öronen kunde gott ha hängt ner en stund till...

Jag ska flytta!!!

Ja, inte jag alltså utan Mini. Han är så uttråkad och obstinat nu så det är bara konflikter här. Imorse fick han inte äta med en sandlådespade ur hundarnas matskål så då skulle han packa och flytta till farmor, plutten:-)
Annars är det bara ett enda surr av "jag kan" jag vill" och "nej" dagarns i ända. Det tar på en ordentligt. Jag är helt slut efter att ha varit ledig, känns skönt att åka till jobbet och vila upp sig ibland.

Nu kommer snart Hunken hem och tar helg, själv ska jag jobba hela helgen.
Jag har ljugit för barnens farmor. Jag lät Stris ringa dit och säga att de har såååå tråkigt och vill komma till farmor och sova:-D Hon svalde det med hull och hår så jag ska köra dit dem när hon kommer hem om en stund. Frid!!!!

I helgen ska det regna men det käns som det kvittar, jag spenderar mina dagarinomhus med att plocka och städa iallafall. Så tråkigt!

Ha en bra helg! Tjing!

Jag har fått mobilförbud...

ja, alltså jag får varken hantera eller köpa någon ny mobil :-/ Förutom min egen då (tack hunken).
Det hela började med att jag tappade min nästan nya mobil  en tekopp!! Vad är oddsen liksom?? Den var redan skadad efter två bungyjumps ut ur min ficka ner i asfalten.,.Jag fick på nåder köpa ny fin :-)

Veckan efter lyckas jag tvätta Storis mobil i 60 (!) grader med förtvätt.... Den överlevde inte. Nu ska han få en ny och mamma får hålla sig på replängds avstånd...jaja, bara att lyda.

Idag är jag ledig efter helgens slit men imorgon är det back to work igen...

Tjing!

Vårshopping :-)

De här läckra skorna ska få umgås med denna läckra klänning...
image31
image32

Har beställt dem från La Redoute. Finns mycket fint där. Det blev även ett par ballerinas som ska gå till vardags ibland:-)

image33
Söta va??

Tjing!

Alltså...

Om man har en åsikt om nåon annan som man tycker är så jävla viktig att föra fram till allt och alla...Då kan man väl för fan ha stake nog att framföra den till den det gäller!!! Grr!

Så...nu har jag avreagerat mig!

Tjing

Just ja!!

Jag har ju klivit över det magiska sträcket och blivit tant nu:-)
Fyllde 30 (!!!) förra veckan. Kalas var bra, presenter var mycket bra och spa var perfekt förutom att jag har massagefobi. Hahaha, snacka om att känna sig malplacerad. Alla andra stod i spat och såg fram emot diverse knådningar oh dylikt. Jag sprang omkring och letade gömställen, fniss!

Måste jag alltså bli mognare nu??!! Det känns så. Måste jag bada utan anka? Måste jag börja gilla sparris (uäh!)?? Måste jag engagera mig i mitt pensinsspar??? Svåra frågor...Känns som jag borde bli sm de där människorna som verkligen tar livet på allvar och går omkring och ser seriösa ut. Nä, jag känner mig inte som 30 ännu, det måste nog sjunka in lite:-) Alltså...ankan:check....badkar:check....Plums!

Jobba ikväll, imorgon, lördag och söndag...suck!

Tjing i vårvädret!!

Ho ho ho!!

Kan inte tomten komma med följande preciiiis nu????

Ett par sketasnygga jeans som int korvar ner sig vid magen efter en halv dags användande.
En GLAD och pigg man.
Ett lydnadspiller till Nisca.
En fuktgivande handcreme som verkligen är fuktgivande...
En Grekisk sallad med plenty oliver...
En cola light...

Tjing och god natt!

Asg!!!

Stäng av din sabla dator, jag vill ifrån mitt hus nu!!!

Så sa min treåring precis till mig :-D Det är bara att lyda...

Tjing!

Jag är för f#n inte normal...

Hunken ropade efter ett glas vatten och nös samtidigt. Då får jag ett enormt jättesug efter kräftor och öl:-/ Normalt va???

Åh, godmorgon!

Min älskade lilla ängel som sovit konstant från åtta igår kväll till nu!!! Snorig, febrig men ändå glad. Mini är sig själv i alla lägen, plutten!

De andra ligger fortfarande däckade :-(

Det börjar kännas J"#%& instängt här, kanske ska våldgästa någon, moahahaha!

sänder en bild jag tagit idag på lilla nisc. Hon börjar bli stor n

Bild009.jpg
sänder en bild jag tagit idag på lilla nisc. Hon börjar bli stor nu. Bakom skymtar vår välordnade sopsortering:->

Sjukstuga här...

Om tre av fyra är sjuka så ska jag tala om att den fjärde personen alltid är jag. Ibland kan jag känna att det är orättvist att ha immunförsvaret som aldrig släpper in minsta bacill. Att serva tre sjuklingar är inte världens lättaste jobb, utöver det ska två schäferdamer tränas, rastas och aktiveras. Phu!!!

Idag skulle jag ha bowlat med mina arbetskompisar men det känns som jag behövs här hemma mer så jag fick tyvärr ställa in det, men det går fler tåg.

Dert har varit så skönt att vara ute med lillpluttan (Nisca) hon är så lycklig i vårvädret. Det enda negativa med det är att de där j"#¤% fästingarna vaknar till liv, urk! Har redan plockat på båda flickorna så idag bär det av till apoteket för att inhandla fästinghalsband, moahahaha!

Ska mms:a in en ny bild på Nisca. Hon har växt så otroligt mycket. Hon är ca 18 v gammal nu:-) Tycker att hon påminner lite om en känguru med jätteöron,asg!

Tjing sålänge!