Gröt...

har jag och Mini ätit till frukost. Helt vanlig havregrynsgröt och det var ok. Jag kan inte äta det direkt på morgonen om jag ska iväg till jobbet för då ligger geggan i halsgropen och guppar hela dagen,blä! Mini tyckte det var helt ok och skulle mäta efter portionen hur lång och ståtlig han hade blivit, plutten :-)

Nu sitter Mini och kollar på tv och jag gör i princip allt för att slippa plocka undan här hemma. Jag gillar egentligen att småstäda lite och ha det fint men nu är det tråkigt. Hunken jobbar ju natt och ligger och sover just nu så jag kan liksom bara halvstäda, dvs plocka och torka men inte dammsuga eller annat som låter. Dessutom känns det som om det är vårat sovrum som är i störst behov av att städas och där ligger ju han och snarkar. Hatar att känna att det är instängt och dammigt (och hundhårigt) i sovrummet, inget kul att krypa ner och sova i. Det blir ju extra mycket också när rummet används 24 timmar om dygnet. Jag sover där på nätterna och Hunken på dagarna.

Lika bra att surfa istället:-)

Nu har jag inget mer roligt att skriva. Ha en bra helg!

Tjing!

Blä!

vad jag avskyr att lägga övertrötta barn. Lillis har en förmåga att knäcka mig på två röda. Hur "#%¤"# kan enfyraåring diskutera och argumentera så #¤%#¤/ envist???!!! Justja...han är ju min son....*morrar och klipper av mig tungan*

Tjing!

Grrr!!!

Varför är ingen ledig samtidigt som mig???!!! Blänger på den tysta telefonen...
(fast en har ringt iallafall:-) tack smarran!)

Nu är jag ju tvungen att ta tag i städningen *muttrar*

Tjing tjong!

Snö...

var det här när jag vaknade till min stora glädje! Det blir så mycket ljusare när det ligger lite vitt på backen. Iofs blir det även lite halare att köra runt med Bettan också men det kan jag ta.

Storis var sitt vanliga sävliga jag i morse så när han väl klev utanför dörren för att vänta på skolbussen gick luften bara ur mig. Jag har inga planer för dagen utan bara en massa måsten känns det som. Typiskt att vovvarna ska gå in i sin allra värsta hårperiod när det är advent och det vore trevligt att ha det lite städat och fint. Det var likadant förra året, det är som att deras hårsäckar reagerar på första advent för det är precis på den dagen de kör igång att släppa päls. Storhunden ser ut som en riktig luggsliten gatkorsning för hunken har tagit ut henne och försökt att ta bort det mesta som sitter löst, stackars hund, hon ser inte klok ut!

I helgen ska jag jobba...igen! Ibland undrar jag om det inte vore skönt att ha ett helt vanligt jobb på dagtid på vardagar?? Men sen kommer jag på att det tycker jag ju egentligen inte, har ju haft det och höll på att krypa ur skinnet. Att jobba på schema är som en livsstil, på både gott och ont ju. Lediga dagar mitt i veckan och egentligen aldrig jobb fem dagar i sträck, det passar mig. En enda önskning har jag och det är att kunna ta bort en av mina tre helger på vårt femveckorsschema, men det kommer nog aldrig att hända...

Lillis kollar på sitt favvoprogram på tv. Det är Svampbob Fyrkant. Jag tycker han är så gullig när han ska berätta vad som hänt i dagens avsnitt för då kör han igång med sin lilla smurfröst och berättar en ganska osammanhängande historia och det bästa av allt är att han kallar Svampbobs kompis Patrik för Paprik hahaha:-)

Undrar om jag ska ringa någon och tala bort lite tid med?? Jessie, är du vaken???

Tjing!

Justja...

GeKås, Ullared, Tantaffären....Det var en upplevelse och Fellow vill nog tillbaka dit igen någon gång. Men, vi satt i bilen i sammanlagt 12 timmar för att ta oss dit och hem, vi var vakna i 20 timmar eftersom vi gick upp 0200 torsdag morgon och var hemma 2300 torsdag kväll, hahaha. Nivån på våra samtal var inte i topp kan jag säga varken på väg dit eller hem.

På vägen dit avhandlades styckning och ben med klackskor (tänker inte gå in närmare på det)

På vägen hem lät det ungefär så här:

- Nu är vägen grön va??
-Ja, fast lila i kanterna...
-Ja, mörklila va?
-Mmmm...Ser du ödlorna som hoppar över vägen ibland?
-Ja, svarta va?
-Japp, fast jag tror det är mina ögonfransar när jag blinkar...
-Nu är vägen orange!!!
-Ja men fortfarande lila i kanterna...
-Ja, ska vi rasta??

Vi var nog Sveriges största riskförare denna sena afton, asg!

Fick ihop en hel del kläder till barnen och Hunken samt en del julklappar och jäkligt mycket ont i fötterna:-)

Tjing!

Jag vill också lukta kaka...

Igår blev det rätt sent innan kvällen var gjord i Buffas hus. När barnen var nattade stod det en hel del kvar på Buffas lista inför idag. Gympakläder som skulle packas, samtal som skulle ringas och sådant. På min lista stod även en dusch. Jag måste säga att jag gillar att duscha, bara för att ni inte ska få för er något annat. Men det är bara så att duschen oftast blir sparad till sist på listan och det innebär ofta att jag är lite anti när jag kliver in i badrummet av den enkla anledningen att jag är trött. Men jag duschar och jag gör det av hänsyn till min omgivning.

Vuxna människor med bristande hygien luktar, och de luktar äckligt på många sätt. Jag klöks av att känna lukten av riktigt flottigt hår, gammal armsvett som luktar lök eller ännu värre:otvättat underliv. Jag har stött på alla odörer och är livrädd att lukta så. Självklart förstår jag att det finns folk som lider av diverse olika former av åkommor som gör att man kanske luktar illa utan att ha misskött sin hygien och dessa personer lider jag med.

I vilket fall som helst så luktar jag på mig själv ibland för att kunna avgöra om duschen ska ske på morgonen eller kvällen och jag känner direkt om det är akut dags för jag är vuxen och luktar vuxet :-) Men mina barn, de har en benägenhet att lukta sockerkaka när det är dags  för tvagning. Är det inte konstigt?? De luktar liksom sött på något vis. Aldrig en tillstymmelse till lök eller annat otrevligt utan kaka liksom!!?? Gulligt och praktiskt... Tänk de dagar man råkar försova sig och man är så illa tvungen att bara hoppa i kläderna och åka till jobbet, vad praktiskt det vore om man kom dit i ett moln av sockerkaka istället för något surt och äckligt. Vad är det som gör att det blir så här??

Jag vill veta och jag vill lukta kaka när jag är smutsig:-)

Nu ska jag snart in på julfika med mina arbetskamrater, nyduschad och ren, måhända jag äter en eller annan kaka:-D

Tjing!

doftar ljuvligt va?

Mums både för näsa och mun:-)