Nu igen...

...det är väldans ovanligt att jag lyckas logga in två (!) gånger på en dag:-)

Men är man en smart kvinna så är man. Talade om för Hunken hur otroligt jobbigt det har varit att passa upp på två småttingar idag och det slutade i en "vi skiter i alla hushållssysslor och köper utemat idag"-sympati från hans sida:-D Nu behöver jag inte tina något nyttigt och näringsrikt utan vi satsar på en hemkörd bukfylla istället. Skönt säger jag så kan vi ta tag i näringsläran en dag när någonting väldigt varmt har frysit till is:-D Kvantitetsmat ger kvalitetstid (för mig vid datorn alltså;-))

Förra veckan kom min Storis hem från skolan med bussen. När jag frågade honom vad de hade gjort i skolan (han går i första klass) sa han följande: -Jo, vi har ju Astrid Lindgren som tema, men idag har vi pratat om Adam och Eva på temat. Jag tror att fröken har tänkt att vi ska klämma in det här med Gud nu innan Jul!
Ha ha, ja, det här med Gud är ju verkligen något man klämmer in på nån timma så där...

Insåg precis att jag inte kommit ur min sovtröja ännu.....Klockan sex på kvällen...ibland är det skönt att vabba!!

Tjing Pling!!

Vitlök och nyponsoppa...

...är den kulinariska sammansättning min alldeles egna Hunk stjälpte i sig igår *grinar illa*. Han gör samma sak varje gång han känner sig hängig, I tretton år har detta pågått alltså och han har fortfarande inte fattat att tre vitlöksklyftor tuggade rakt ner i magen får honom att spy *tss* och sen mår han sämre...Say no more.

Två barn med någon konstig form av magsjuka har jag hemma idag. De är så sjuka att de spyr om de måste klä på sig eller plocka undan saker de släpat fram men slåss, det kan man tydligen göra även om man ligger i sjuksäng, ironiskt...Egentligen är det bara Mini som har varit riktigt magsjuk, Storis hade magknip imorse så jag vågade inte släppa iväg honom till skolan men det verkar ha varit ett falsklarm.

På lördag ska jag gå ut på krogen! Skitläskigt är det, jag känner mig jättegammal för det var så länge sedan sist. Kommer stå där som ett fån och inte veta hur jag ska bete mig...eller också kommer jag att ha kul, man vet ju aldrig *s*

Egentligen skulle jag ha passat på att ta en ordentlig städning här idag men röran är så stor att jag inte vet i vilken ände jag ska börja, så det blev inte i någon ände alls, känner mig jättelat. Samtidigt känner jag mig lite busig som släcker all belysning och tändr stearinljus för att slippa se dammet, effektivt!!

image26

Sätter in en sommarbild från vårt hus, lätt att längta efter sådana här dagar i vintermörkret.

Glad i hatten...

Var jag igår :-) Men eftersom jag inte hade någon Sverigejour så behöver jag inte hymla om det.

Jag stack iväg till en kompis efter jobbet på tjejmiddag. Vi åt gott, skrattade gott, och drack gott och...hör och häpna...jag orkade vara vaken ända till klockan ett på natten. Jag njöt och hade roligt och vara bara Buffa hela kvällen. Det var precis vad jag behövde för trots den sena timman är jag pigg idag. Lite euforisk skulle jag kunna sträcka mig till att kalla mitt tillstånd.

Nu har jag fått mit egovardagslyxförråd (vilket långt ord!) påfyllt och är nöjd för ett tag. Nästa punkt på mitt livsprotokoll är att:

Göra något för min trötta slitna Hunk. Jag får en klump i magen när han kommer hem helt urlakad från jobbet och har ångest över att han inte hunnit med allt han ska. Det skär i mig när han ler under lugg och säger att det snart vänder. Han är så lojal, ställer upp på allt och alla, bangar inte för en utmaning och är så mån om oss här hemma. Jag vill ge honom en mirakelkur med styrka, en bubbla som han kan kypa in i och få vara sig själv i eller en jättefin semester. Bubblan och mirakelkuren är inte uppfunna ännu och semestern är inte genomförbar just nu :-(

Jag satsar på en massage, ett biobesök och en god middag tror jag.

Visst är det skönt att få älska någon så mycket? Jag är kär långt ner i tårna, som min 7-åring skulle säga, fortfarande efter 13 år tillsammans. Med ett leende på mina läppar brukar jag tala om för Hunken att han är som ett par ingådda tofflor i vissa avseenden, det är så skönt, vi kan se på varann och kommunicera utan att tala högt, vi kan läsa varann utan och innan men samtidigt fortfarande komma med små överraskningar för att fylla på lådan med lite spänning i kärleksbyrån. Jag skulle vara halv utan honom!

image25
Baksidan av min stora kärlek och framsdan av de två i miniatyr! Julen 2006