Tantvarning!!!

Jag ska till Ullared! Är inte det tantvarning om något??? Jag har varit där en gång tidigare, då helt oförberedd på vilket jäkla kaos det skulle vara där. Vet ni att man måste göra en lista på vad man ska handla där?? Det visste inte jag utan jag och Hunken famlade i blindo inne på den enorma affären. Vi hade fullt sjå att inte bli av med kundvagnen och att trycka oss fram till allt vi skulle handla. Jäklar vad pigga alla gamlingar verkade vara där den dagen.

Bara det att få tag på en kundvagn var ju ett helt företag. Det tog oss en timma att hitta en och då hade vi i princip blivit mordhotade några gånger då vi varit på väg att ta en vagn någon annan hade siktat in sig på...Vojne vojne säger jag bara. Och nu ska jag dit igen :-)

Den fär gången ska jag ha med mig min folksamlingshatande lilla Fellow, undrar om hon fortfarande är min Fellow efter torsdag??!!! Hon hade gått in på GeKås hemsida och hittat en massa tips på vad man bör förbereda inför ett besök hos dem, jag tror att hon hyperventilerade efter det men hon har inte dragit sig ur ännu:-) :-)

Ha ha, jag ska i alla fall göra en lista i år och kanske tycker jag att det är ok efter den här gången om man kommer undan billigt...

Jobbhelg på gång igen, blä!!!

Igår fick vi provsvar på Storhundens knöl, den var godartad:-D Gissa om vi blev lättade??!! Jippiii säger jag bara.
För övrigt tyckte hundarna att Storhunden hade haft tratten på huvudet alldeles för länge i lördags så det bet helt sonika sönder den *asg*

Tjing!

En riktigt bra morgon...not...

Försov mig-check

Huset ostädat-check

Hunden har plundrat hushållssoporna-check

Barn griniga- check

Tappa macka i golvet med smöret neråt-check

Mobilen dör mitt i ett roligt samtal med min Fellow- check

Slut på sköna kläder som är rena- check

Och nu, det värsta av allt: När morgonen äntligen började att ordna upp sig efter röjning av sopor efter nisca (hon kan öppna skåp) stressig tjatmogon innan Storis kom på skolbussen, gjort en ny macka til Lillis efter att ha tappat den första och satt mobilen på laddning så jag kan ringa upp Fellow så inser jag ATT VI HAR SLUT PÅ KAFFE!!!!!

Jämmer och elände!!!

Jäkla fredag!

Tjing!

AAooouuccchhh!!!

Tappade just min mobil i golvet...Riktigt hårt....Sccchhhh, säg inget till Hunken!!!! Får han veta att jag har haft sönder en till (vet inte om den blev skadad ännu) så får jag ingen ny, snyft!!!

Nu har jag lättat mitt hjärta:-)

Tjing!

Konsten att lata sig är svår...

jag har bestämt mig för att ägna denne enda lediga dag på länge åt...ingenting. Jag har avbokat en grej ikväll samt kaffe hos en kompis (sorry jessie:-) för att ha hela dagen tom, utan måsten. Tvätt och disk skulle i möjligaste mån få stå och barnen skulle få roa sig bäst de ville. Inte göra något utom det jag vill, orkar och absolut måste (laga mat och duscha).

Nu har jag suttit och surfat runt på nätet, lagat en köttfärslimpa (fasiken vad älgkött är äckligt!!!) och inget annat. Ändå känner jag mig inte avslappnad för fem öre. Jag kan ju inte ligga på soffan för det är tråkigt inte sitta mer vid datorn för det har jag fått nog av. Jag har kommit fram till att jag inte behärskar konsten att lata mig för nu är jag uttråååkad!!!

Tjing!

Barnaglädje...

I lördags väckte vi barnen och sa åt dem att klä på sig för att vi skulle åka någonstans. Nyfikna som de var gjorde de precis som mamsen sa :-) En lång bilresa senare rullar vi in i pakeringshuset vid Globen! Det var Monster Jam som stod på dagordningen till deras stora förtjusning. Stora monstertrucks som kör som galningar. Ögonen lyste på mina pojkar och det ska väl erkännas att mor i familjen var rätt imponerad också. Hunken med förstås...

Jag måste säga att barn kan vara fantastiska ibland. I fredags (dagen innan resan till stockholm) åkte vi till Snadviken på begravning. Hunkens morbror har gått bort efter att ha varit mycket sjuk i flera år. Barnen var med och det var 16 mil enkel resa, som de klarade av galant! I normala fall kan vi inte ens åka till närmsta samhälle (4 km) utan att de hittar fem nya sätt att reta gallfeber på varann.
Så summa summarum har pojkarna åkt 32 mil utan att bråka i fredags och 32 mil utan att bråka i lördags!!!! Vänta, ska bara rita ett kors i taket.....

Den här jävla finanskrisen som alla pratar om har jag inte orkat oroa mig för men igår meddelade de på Hunkens arbetsplats att det är ett stort varsel på gång:-( Känns jäkligt oroligt måste jag säga. Hunken har bara jobbat där sen februari så han hänger onekligen löst. Men det är bara att ha is i magen och se hur det utvecklar sig. Ingen vet vilka som får gå ännu....Det skulle bli tufft att klara huset på bara min futtiga vårdlön och en löjligt låg a-kassa.

Storhunden har inte blivit frisk ännu heller. Trots penicillinkur så fortsatte hennes sår att vätska sig och vara fula. Vi ringde veterinären och fick byta till ett annat penicillin och peppar peppar har det vänt. Nu vill jag bara att hon ska bli bra så att allt kan återgå till det normala här. Hon har gått med sin tratt på huvudet sedan 20/10 och de brukar bara vara en si så där åtta tio dagar annars.

Dagens Lillis:

-Mamma, i natt har jag drömt något.
- Jaså, vad då?
- Det vet jag inte men det var kul.
-Ok

Nu ska jag gå och göra något gott av en stor klump älgfärs!

Tjing!