Kvällsblogg...

Idag har det inte hänt så vidare värst mycket...men det gjorde det inte igår heller, eller dagen innan det osv osv...jag gillar rutiner så jag fortsätter med händelselösa dagar jag...

Har varit på vc och konstaterat att nacke och axel kommer att ta sin lilla tid att läka=( Några veckor, månader, han kunde inte säga...Har fått andra (starkare) tabletter och order att börja med sjukgymnastik asap! Slottspraktiken öppnar på måndag och jag hoppas på en tid snabbt...

Har haft myskväll med barnen då hunken jobbar i vanlig ordning. Så jävla typiskt att han har et 10-nätterspass precis när jag behöver honom som mest. Jag hatar att vara beroende av andra människor...Sitter här i urskogen och kurar, utan bil, utan ork och utan tålamod=( Två veckors sömnlösa nätter och ständig smärta börjar göra sig påminda nu. Ha, nu är jag bitter!

Nu ska jag titta på tv...igen...

Tjng!

Saknar Mini!

Han åkte till farmor igår, tyckte nog att mamma var lite tråkig som bara måste ta det lugnt hela tiden. hade en myskväll med Storis så han var nöjd och glad=)
Konstigt att man kan tycka att barnen är så krävande och sen blir men så blödig och längtar ihjäl sig när de försvinner en kort stund...

Axel och nacke fortfarande ömma och onda, huvudet värker konstant! Jag trodde det skulle bli bättre men än så länge går det bara åt fel håll, suck!

Fick rådet att kombinera värktabletterna med alvedon, det hjälpte faktiskt för stunden. Skönt att få en någorlunda djupsömn en natt iaf!

Nu ska jag försöka göra lite nytta i ultra rapid, har en Storis som är så hjälpsam och duktig med allt här hemma när Hunken jobbar som ett troll *stolt*.

Till nästa gång...Tjing!

Nope=(

Nada ersättning för bilen...jag får däremot pengar för linnet och toppen som blev sönderklippta på akuten:/ plåster på såren...

KaTjing!

Hälsningar från Fru Lundqvist=))

Det skulle alltså vara jag det=) 8/7 slog vi äntligen våra påsar ihop efter 15 års betänketid!!

Annars har sommaren varit ganska kanonbra. Fint väder under hela semstern som tillbringats mest i husvagnen med goda vänner. En tripp på några dagar växte snabbt till två veckor. Barnen har badat, fiskat och lekt som aldrig förr. Inte en enda fråga om Tv eller dator... Mini fångade sin förta gädda med eget spö, gullegubben!

Hade nog varit kvar i vagnen ännu om jag inte krockat med en älg förra veckan. Ont i nacken och axeln gör att jag inte ror saker och ting i land tyvärr. Hoppas på snabb förbättring!

 

 Imorgon ska jag sitta i telefonen och prata försäkringar, lycka till till mig!

Tjing!