Hahahaha!

Provade att mms-blogga. Samma rubrik som text men men... så jäkla frisk såg jag ju inte ut precis:-)

Hunken är i stan med kisarna och kollar på leksaker, de skulle få köpa något litet idag till deras glädje. Sa åt hoom att köpa ett memoryspel också, det måste ju mini kunna vara med och spela utan att det blir för krångligt. Inget hem utan ett redigt memory!

Vid tre ska vi till ett par kompisar och äta mat, lyxigt värre och kul för kisarna att kunna leka lite.

Nu ska jag njuta av lugnet här hemma.

Tjing!

så här ser jag ut idag. Frisk och kry efter några alvedon:-)

Bild008.jpg
så här ser jag ut idag. Frisk och kry efter några alvedon:-)

Varför???

38,5 graders feber!! Det slår aldrig fel, tamejfan! Är det ledig helg och vi ska göra något (är bortbjudna på mddag imorgon) så blir jag rasslig.Grr!!

Har dragit i mig två alvedon nu och väntar på pizza. Hoppas att vi kan åka imorgon och att jag är kurerad då...

Undar om min treåring är något understimulerad. Han står bakom mig och hoppar och skriker hej hej hej hej!!! I mitt öra...ajje!

Tjing!

For you Smarran :-D

Det är jäkligt mörkt här nu!! Har precis varit ute på sista kissen med Nisca och hon är lika mörkrädd som jag ju... När vi smyger runt hörnet på vårt uthus kommer grannens katt farande!!! Shit, jag undrar vem som hoppade högst av mig och hunden,asg...
Hon blev så rädd att hon glömde sin kissbelöning på backen (korv) och bara satte fart mot dörren. Jag sprang lika fort med för man vill inte ligga sist i mörkret,hu! Pyttsan vilken bra beskyddare jag skaffat mig, men man kan ju inte reklamera en annars shysst valp ;-)

Nu trängs jag med två barn i sängen, den ena snarkar värre än den andra emn mysigt är det!

Tipselitips: Smörj inte in hela koppen med lotion, alltså fötterna med, och spring genom ett hus med trägolv!! Det är inte bara en sticka att plocka ur rumpan när man halkat:-) tro mig, jag vet!!

Tjing!