Ingen bra dag alls...

Igår när jag vaknade efter mitt nattpass så var halsen tjockare än tjockast :-( Två stora vita blåsor längst in och jag kände mig hängig som bara den. Idag känns halsen bättre men jag är fortfarande hängig och min mage har pajat totalt. Stress, mycket skit att tänka på och oro gör att jag får ont i magen, nu är den helt paj. Jag får gå framåtböjd för att slippa känna det som om jag har kramp...

Barnen kom hem igår, djupt efterlängtade men pga av att jag mådde så pissigt kändes det som om jag inte kunde ta emot dem och visa dem hur mycket jag saknat dem. Nåja, de var lugna och trötta så efter lite mys framför brasan valde de självmant att gå och lägga sig. De somnade direkt så jag fick en bra stund ändå på kvällen att bara ta det lugnt.

Idag har de tagit bort stygnen på Jade (stora hunden) och såret på magen efter tumören ser ok ut. Men sen har hon två sår på ryggen efter att ha tagit bort två fettknölar och det ena är infekterat:-( Det är helt öppet och ser inte alls bra ut. Det blev en penicillinkur och tio dagar till med tratt på huvudet, när fan ska det ta slut??!!

Usch, bara gnäll idag känner jag så nu ska jag sluta skriva och försöka göra något kul med min lilla uttråkade Nisca. Hon har inte gjort något på länge. Någon måste ju hela tiden se till Jade så att hon inte kommer åt att slicka eller sparka på såren. Nu jobbar Hunken så vi är fast här tyvärr. Jag vill inte sätta Jade i bilburen heller och åka iväg eftersom hon skrapar i såren mot gallret hela tiden där så jag får smita ut på bakgården med Nisca och göra något snabbt så hon får lite utlopp för sin energi...

Tjing!

Barnfritt var det här...

Höstlov är det och barnen drog till farmor redan i söndags. Det har varit tomt....och skönt hemma. De återvänder på onsdag kväll igen och då är det en mamma och en hönspappa (hahahaha Hunken, så är det!) som längtat och laddat batterierna lite. Jag sitter på nattjobb med jätteont i halsen:-( hoppas bara att det inte blir mer än så här...har inte råd att vara hemma från jobbet mer nu...

Hunken ringde precis och sa att det var halt på vägarna och minusgrader...Shit, jag har varken vinterdäck eller isskrapa till bilen, blir kul imorgon bitti när jag ska hem, trött och jäklig efter vaken natt, brr!!!

Är så sugen på att göra något roligt. Något socialt och vuxet. Det känns som om det bara går runt just nu. Natta barn och jobba och städa. Vill klä upp mig lite någon kväll och få känna mig lite fin. Vad säger du Hunken???

Jag måste få ur mig lite aggressioner så jag tänkte göra en lista på små saker som irriterar mig just nu:

1. Att hoppa in i en varm dusch och sedan upptäcka att shampot och balsamet man nyss köpt står kvar i köket, hände igår!
2. Att börja laga en maträtt och sedan upptäcka att det fattas buljong eller något annat man alltid har hemma utom just då!
3. Att tokspringa från bilen och fumla med nycklarna för att man hör att telefonen ringer inne och precis när man lyckas lyfta luren och flämta hallå så lägger den andra på, grr!
4. Att vara barnfri och ladeig och ändå vakna klockan 07 på morgonen.
5. Att ta på sig de enda rena jeansen man har för att sedan spilla tandkräm på dem.
6. Att åka hemifrån och efter fem minuter upptäcka att väskan ligger kvar hemma med allt man behöver i den.
7. Att tjäna en slant extra en månad och genast få en extra räkning så pengarna ryker innan de ens har kommit in på kontot.

Ja, listan kan göras lååååång, jag är en mycket bitter och lättirriterad person mellan varven:-)

Nu ska jag ta och kolla lite repriser på sjukhuset och få tiden att gå så jag få åka hem och soooova någon gång.

Tjing!

Nu fick jag en bild iaf...

Mini har ritat en bild till mig.

"Det är en riktigt häftig bil, det är din Volvo"

Asg! Det är tur att han vet vad en häftig bil är...Släng er i väggen alla Ferarris och skräpiga sportbilar för här kommer Buffas Volvo 855...*skrattar så jag döööööör*


Tjing igen!

Fredag...

och ytterligare en helg ledig!!! Skönt!! Det enda som är lite tråkigt är vädret, det blåser storm här. Det har knakat och brakat i huset hela natten så hundarna har varit lite oroliga... Det blev ju inte bättre av att Nisca passade på att förse sig rejält ur ett margarinpaket sent igår. 4 gånger har jag varit ute i smällkalla och blåsiga natta, iklädd endast nattlinne, jacka och gummistövlar. Och det var bara för att magen gjorde sig påmind på vovvan:-/

Nu är jag alltså lite trött och faktiskt på lite dåligt humör, känns inte alls bra. Förhoppningsvis vaknar Hunken tidigt efter sitt nattskift idag så jag kan passa på att vila lite.

Dagens Mini:

Jag:-Hörru, Mini! Vill du inte rita lite?
Mini:- Näe, jag kan inte det...
Jag:- Joho, du har ju ritat så många fina teckningar till mamma
Mini:- Om du har så många fina behöver jag väl inte rita fler....

Ja, det är logik på hög nivå det:-D

Imorse vaknade jag av att en  envis fluga kröp omkring på mitt ben, den vägrade ge upp trots att jag viftade på den flera gånger. När jag tänder lampan för att gå och hämta flugsmällan ser jag att det är två (!) fästingar som kryper omkring på mitt ben och rekar efter helgmenyn!!! YYYÄÄÄÄCCCCKKK!!! Trodde att de "#¤&"¤ djuren hade gått i ide nu eller vad de nu gör om vintrarna:-( Nackdelen med husdjur det där....

Nu ska jag laga pyttipanna åt Mini!

Tjing!

Hundinlägg...

Vi börjar med et roliga... Jag har börjat spåra seriöst nu med Nisca och hon är kanon duktig. Hon tycker att det är så kul att få utmaningen och vi har kunnat avancera rätt fort:-) Idag har jag lagt några spår med Jessika och hennes vovva Lilly, en riktigt lovande dam det där!

Tråkigheterna är att Nisca har fått vad som i folkmun kallas för ettåringshjärna...Lydnaden funkar inte alls. Provade ett pass igår med Jessika och Hanna samt deras hundar och jeeeezuuuuz vad frustrerad jag var efteråt. Nä...ettåringshjärnan får nog ebba ut så kör vi på spår som huvudsyssla ett tag...

Det är konstigt att man kan älska ett djur så mycket...Jag menar, Nisca har stötit och blötit med diverse konstiga beteenden men ändå är hon mitt hjärta:-)

Stora vovvan har varit hos farbror doktorn och tagit bort en knöl på ett juver, vilken grej det blev. Jag trodde hon skulle komma hem med ett par stygn max men stackarn har ett ärr som är 1,5 dm långt!!! Snacka om att vara tapper ändå. Hon vacklar omkring här hemma med sin enorma tratt på huvudet. Går in i väggar, möbler och människor men ni ska ju inte tro att hon hänger läpp för det....Nejdå....Kommer hon inte fram så ser hon till att ta sig fram. Allt går med lite våld och vaselin*skratt* På torsdag nästa vecka åker både stygn och tratt och då håller vi tummarna för att det var den enda knölen hon behövde ta bort!

Nu ska jag borsta tänderna på en nyfiken 8-åring som står här och läser över min axel...Hör du det??

Tjing!

Tre jäkla helger...

på raken har jag spenderat på mitt jobb. Inte för att jag inte gillar mitt jobb men ibland blir det för mycket. Anledningen till detta var att jag bytt en helg med en arbetskamrat som behövde vara ledig. Lite bra blev det ändå för nu är jag ledig två på raken, och det händer inte ofta, jag älskar att jobba inom vården:-/

Idag ska jag och Lillis ta det lugnt, spela lite memory, han sopar banan med mig i det. Klockan tre ska jag hälsa på en tjej som nyss flyttat hemifrån och det ska bli så spännande att se hur hon har det:-)

Klockan åtta ska vi iväg till Strömsholm och simträna med vovvarna, kul!!


Imorgon ska jag iväg med Storis till ett Scoutläger. Inte så lockande, det är ju kallt. Jag blev mer eller mindre övertalad att vara med på dagen där och hjälpa till som förälder så då får jag vällan gö de då...Vuxet och pretto, eller hur??!! Det positiva med detta är att Lillis får vara med för det skulle komma barn från Bävergruppen också. (jag ler varje gång jag tänker på att de heter bävergruppen :-)

Har ni tänkt på att det bara är 10 (!!!!!!) veckor kvar till jul??? Jag vill inte ens tänka på det. JAg har iaf fått ok om att få ta semester då så det känns skönt. I år är jag även ledig nyårsafton så det blev en fullträff för mig. En fördel med att jobba deltid...

Nu ska jag inte tråka ut er med detaljer om mitt liv längre utan jag ska faktiskt ta en dusch och bli människa...

Tjing!

Ps! Förresten kan jag bara upplysa om en sak, jag har köpt en epilator ( de som inte vill höra om min personliga hygien slutar läsa HÄR) jäklar va ont det gör!!!! Tänk er att det står 20 personer med varsin pincett och rycker samtidigt, aaaoouuucchhh!!! Under armarna är värst men sjuttsingen vad länge det håller. Jag tror att smärtan kommer att lätta ju fler gånger man använder den så jag tror att jag rekommederar den :-) Ds!!

Ps2! Vilket långt ps! det blev....


Boven i armhålan ;-D

Vill man va fin får man lida piiiiiiin!!!!

Well well well...

Klockan 11.00 denna eminenta soliga torsdagsförmiddag har vi hunnit äta både frukost och lunch, är det inte konstigt, vissa tröga dagar har vi inte hunnit från frukostbordet den här tiden.

Jag är lite trött men inte så farligt. Satt och filosoferade lite över kraven man har på sig själv. För att ge ett exempel, idag har vi:

Klivit upp klockan 06.00.
*Fixat kläder och frukost till trött Storis.
*Fixat kläder och frukost till tröttare Lillis.
* Packat skolväska till Storis och skickat honom med bussen.
*En sväng med vovvarna bland träden här ute på landet.
*Klätt mig själv
* Klippt mig själv.
*Plockat ordning i hallen.
* Tvättat och torkat tre maskiner tvätt.
* Ringt några samtal
* Gjort en matplanering för veckan som kommer.
* Lagat en lunch samt en middag till ikväll
* Ätit med Lillis
* Druckit kaffe och snackat skit med en vän i telefonen

Egentligen har jag gjort en del småsaker emellan allt det där men ändå känns det som om jag inte fått något alls gjort!! Alltså jag ska släppa lite på mina egna krav på mig själv för en eller annan minut är det faktiskt helt ok att bara sitta på häcken och....ja, häcka dårå:-)

Jag har alltid trott att jag inte gillar höst, det har liksom varit ångestladdat att sommaren har tagit slut men den här gillar jag skarpt. Höstlöv och solsken gör mig faktiskt mer gott än högsommarvärme och svettkläder. Det är liksom friskt ute nu. Lagom varmt och så länge det inte regnar kan denna årstid få stanna där jag bor iallafall.

Av någon anledning ville inte mitt internet fungera som det ska förrän idag därav den dåååååliga uppdateringen...Längtar efter min egen dator så man kanlägga in lite foton och sånt, det är så trist med bara text tycker jag...

Nu ska jag koka lite mer kaffe och fixa det sista innan avfärd till jobbet.

Ha en bra höstdag!!!



Mmmmm, en promme i prasslet:-)


Tjing!