Jag ska skriva något...

snart....Är lite smått utmattad just nu men på ett positivt sätt. Mycket hela veckan och nästa. Lasset går då och jag vet inte om det kan dröja en liten stund innan internet blir inkopplat over there :-)

Basånivet....att jag inte är försvunnen!

Tjing från Buffa i kartonglandet!

Åke, vad rolig du är, asg...

Idag ringde det på dörren klockan 8.30. Jag öppnar och ser våran allt annat än snabba vaktmästare.
- Jo hej, jag tänkte sätta upp en ordenlig namnskylt på ert brevinkast. Det är väl kanske i senaste laget men...

Alltså, vi flyttade hit i november, det är ett halvår sedan! Under detta halvår har vi på dörren haft en egenhändigt designad (snygg förvisso men...) lapp med våra namn skrivna på. Nu, TVÅ VECKOR innan flytten till huset vill han sätta dit en ordentlig skylt, hahahaha! Jag avböjde den....

Vad är det man brukar säga? Bättre sent än aldrig :-)

I övrigt är allt under kontroll här känns det som. Kartongerna blir fler och vi smider planer för fullt. Det är bara en liiiten detalj som jag förbisett. det är nämligen så att Mini fyller år två dagar innan flyttlasset går. Det betyder folk, fika och kalas....BLAND ALLA KARTONGER!!! Hur ska vi få plats???? Vi får knappt plats bara vi nu! Får hoppas på bra väder så vi kan ha picknick kanske?

När jag frågade MIni vad han önskar sig ville han ha en sån här:

image20
En barnmatta från IKEA för 99 kr :-) Det kan jag leva med, absolut. Sen blir han ju äldre och presenterna dyrare....

Nu ska jag göra nytta, tror jag....

Inte smart!

Imorse trodde jag att en osthyvel var ett vanligt hushållsredskap....BIG misstake!! Om ni inte skvallrar ska jag tala om vad det egntligen är för ett litet aber.

En osthyvel är absolut inget annt än ett MORDVAPEN. Min tumme kan vittna om det, den är inte hel längre :-(

Ponera att man vaknar liiite sent och att Storis ät liiiite mer sölig än vanligt. Vad händer? Jo, Buffa tar fram frukost i en hast och ska hyvla lite pålägg fort som attan. Jodå, nog blev det pålägg på mackan....på bekostnad av mitt KNOGSKINN (ajajajajajaj) . Halva knogen försvann! Jag kunde plocka bort skinnbiten från hyveln (klöks). Jag vet att jag tänkte att om skinnbiten ser ut så här då vill jag inte se tummen (yrslig var jag :-)) Det var ju ingen fara, den syntes inte för allt blod (dånar).

Jaja, som den superkvinna jag är kastade jag en handduk om tummen och skickade Storis till skolan innn jag bröt ihop. Nu är jag omplåstrad, med bandage. Mitt första.....

Så akta er när ni sitter där vid frukostbordet, din hyvel kan ha evil tankar. Moahahahahah!

image18Mordvapnet!

image19Offret! (obs! tummen på bilden är en annan än den i inlägget, den sistnämnda ville vara anonym ;-))

Japp, tvättmaskinen är min bästa vän :-)

image17

Fem par har gått åt klockan 09 på morgonen....Vi tränar på att sluta med blöjan hahahaha. Mini är så duktig men har inte fått in känslan för att säga till i tid. Det är på vägen till toan det händer olyckor :-) Jaja, finsliperi kvar bara!

Stoppa barnporr

genom att klika på länken och tända ett ljus. www.lightamillioncandles.com

Tack!

Men vad djupt det där blev då...

nu känner jag för att skriva något lättsamt ytligt och totalt oviktigt.

Vet ni, jag sitter med ett sånt där spelprogram på i bakgrunden. Ni vet, ett sånt där man får ringa in till och gissa på olika ord för att vinna pengar. Tjejen som leder programmet sitter och säger att man måste vara 18 år för att ringa in dit.... I nästa andetag så talar hon om att om du inte är 18 så ka du ringa en kompis som är det och kompisen kan tävla åt dig. Jeeeeeezuz!!! Då spelar det väl för f*n ingen roll om du är 18 eller ej!! Får man verkligen uppmana till ett sånt handlande??? (moraltant jag veeet!)

Det är lite som dessa underbara eu-regler som kommit till för att begränsa arbetstiden. Där inför man 11 timmarsvila för att man inte ska behöva jobba till sena kvällen och börja tidigt på morgonen. Då gör min kära arbetsgivare som så att de drar in en timma på kvällspasset. Men doh!!!! Är inte själva andemeningen att man ska slippa jobba ett morgonskift direkt efter ett kvällsskift??? Shit, jag vet iaf att detta blev gjort utan att vi "på golvet" är tillfrågade om hur vi tolkar reglerna, de som tolkat dem jobbar 8-16 må-fre. Hahahaha, ja ja, vad är en bal på slottet?

För att göra det ännu lite ytligare kan jag säga att nya vovven (schäfertik 2 år) har spytt på golvet :-)

This is life!!

Tjing!

Blir du chockad?

Blir du ckockad av mitt nakna jag?

Jag klär av min själ och ger dig tillgång och insyn i vrår som förevigt skulle vara gömda.

Mitt nakna jag är min totala personlighet utan dolda känslor eller masker som döljer sinneslag.

Jag ger dig allt det jag trodde att jag skulle bära själv, gör mig sårbar i dina ögon, visar min svaghet och blir mindre och mindre.

Är det konstigt att jag mår bra av att blotta detta? En bitterljuv känsla av att inte vara ensam mer.

Jag har givit dig något stort och dyrt nu och hoppas att du förvaltar det väl nu.

Hunken, du är mitt allt!!!


Mmmmmm....

ledig, ledig, ledig en hel dag nu efter helgen. Njuter i fulla drag här men vädret hade kunnat ge mig lite mer cred än så här (regn, ska det va nåt va??)

Lyssnar på Sahara hotnights cheek to cheek och löööv it just nu.

Hunken ringde nyss och jag trodde han var full.Tyvärr var det inte så kul, han hade fått laga ett hål i tanden :-( Stackarn ska nog få lite mys ikväll som tröst. Tandläkare är onda människor (skrivet med en hel busslast ironi, om någon utövar yrket ;-)) Man vet aldrig vad som ska hända när man går dit, huvva! Sist jag var så knöt han fast mig i stolen och tvingade mig att dra ut en tand, ajjje!!! (tandläkarens version av händelsen skulle nog vara en helt annan men men :-)) Ont i plånboken gjorde det också!!

Nu ska jag bygga Briotåg med Mini, tjing!

image16 Gapa stort!!!!!

Tänkvärt...


ÖNSKAN:

Det borde finnas någon soppa som kunde ålderns framfart stoppa och gärna kryddad lite lätt med tur att tippa tretton rätt. Tänk, om det fanns en karamella som gjorde människor SÅ snälla, att varje gång dom bet en bit så lät dom bli att prata skit. Kan ingen tillverka ett klister som lagar nerver när dom brister, och lagar synen på en del som bara ser varandras fel.

Dessa tänkvärda ord hittade jag här:
www.ullascafe.com/6.html


Om 26 dagar...

är det dags att flytta. Vi har nedräkning, lever i kartongerna nu. Kan inte packa mer just nu men känner att jag inte packat tillräckligt ännu. I förrgår var jag på en trevlig tillställning hos min arbetskamrat för hon har börjat jobba på en annan del av min arbetsplats. Det var så gott, så fint och det blev sent. kom inte hem förrän vid 2 på natten :-) det känns äntligen som om den gamla Buffa börjar skymta bakom min trötta fasad.

När vår lilla Mini föddes var det en ganska kmplicerad historia. Kost sagt höll han på att dö i min mage och kom till världen genom ett katastrofsnitt. Både jag och Mini svävade väl lite så där kritiskt efteråt och att bli tvåbarnsmamma på det viset sätter sina spår. Jag har idag insett att jag har mått mer dåligt av det än jag har erkänt för min omgivning. Jag har inte orkat umgås med folk överhuvudtaget och gömt mig bakom alla måsten och jobb. helt urlakad på känslor har jag inte velat vara bland de vänner som kännt mig bäst eftersom jag inte varit mig själv och vägrat erkänna att jag mått dåligt. Jag inbillar mig att jag är stark och står emot allt vad deppression heter, jag kan helt enkelt inte må dåligt utan då åker locket på och jag är helt plötsligt väldigt upptagen.

Men äntligen börjar gamla jag att skymta fram. Jag orkar och vill, det känns fantastiskt att vakna med energi!!! Jag har idag lovat mig själv att från och med nu så ska det bara bli bättre :-)

Ha en underbar dag, för det ska jag!


image15