Knasbarnen...

...är fortfarande hemma och snorar men imorgon blir det både dagis och skola.

Mini har börjat fråga om inte han kan ta hem kompisar eller följa med någon dagiskompis hem=) Det går så fort, de växer och blir stora på en kvart känns det som. Jag fattar inte hur han från ena dagen till den andra kan tycka att det är ok att hälsa på hos andra UTAN mig, jag är väl hans mittpunkt i livet eller??? Tänk om detta fortsätter! Då måste jag ju skaffa mig egna vänner att umgås med;)

Hunken jobbar på och är superglad över det. Förstår honom också... Han söker massor med jobb, både möjliga och omöjliga men AF ligger på om att han ska söka i hela landet. De har noll förståelse för att vi faktiskt har ett hus, barn och att jag har fast jobb HÄR. Skulle vi flytta blir det ju bara så att jag åker på att sitta på AF istället, det gör ju ingen skillnad för F#¤%"N!!!! Han har ändå sökt jobb där han får pendla upp till 20 mil enkel resa...Inga napp dock. Förstår arbetsgivarna som vill gynna sina lokala arbetslösa förmågor så det är inte så lätt...Barnen är iaf glada över att ha pappa hemma mycket och jagmed för den delen=)

Iadg ska jag ut med tre vovvar i skogen, Mini ska hjälpa mig att hålla Nisca, han är så duktig på det=) Det är svårt att rasta dem alla tre ensam, blir en hel del kalabalik innan, under och efter prommen så jag hoppas att det år bra idag. Synd att det är så ruggigt väder bara=)

På med stövlar och tjocka jackan=)

Tjing!


Skitnovember....

på många sätt och vis...förstår inte hur folk kan hålla ögonen öppna en hel dag nä det bara är geggamoja i luften. Jag är en zombie och klarar bara av det nödvändigaste varje dag.

Här har vi sjukstuga...nä, ingen har svin men däremot annat skit som vi dras med. Elvor under näsan på barnen och hänghuvud på mamman. Pappan har fått ett tillfälligt jobb så han håller sig undan för att inte bli smittad=) Hoppas på en fortsättning eller mer jobb vid behov på det stället Hunken är på nu. Det börjar bli riktigt drygt att ha honom hängandes hemma med ett självförtroende som nått botten.

På tisdag ska jag äntligen få komma på utredning till västerås för gallan, tror att de kommer att kolla upp andra grejer också och det gör mig nervös för jag har verkligen mått skit på många sätt och vis den senaste tiden. Jag hoppas att de hittar ena sjujäkla stora stenar och att det är mitt enda hälsoproblem. Håll tummarna!

Ikväll bär det av på föräldrakurs, Komet heter den och är nog den bästa kursen jag varit på! BVC med sina råd från 50-talet har inte ens givit mig hälften så mycket hjälp som detta!Rekommenderas om ni dras med konflikter hemma, skitbra verktyg!

Dagens råd! Om ni tror att HM:s schampo som heter Glow ska ge er just glow, lägg pengarna på annat. Schampot borde heta frizz!!!!!!!!

Nä, nu hoppas jag på ett nätt litet snötäcke snart så man få bli människa igen!

Tjing!