Pssst!

-Mamma, du har glömt att kamma mitt hår idag!

Så sa Mini i mungipan till mig imorse när vi stod och väntade på bussen. Men det fixade han galant genom att slicka handflatan grundligt två gånger och göra en riktigt fastslickad snelugg i pannan, ha ha ha!

Igår var jag och fick ett nytt sjukintyg av farbror doktorn. Det verkar ta lite tid att bli rörlig igen för jag ska vara hemma och rehablitera en månad till. Jag hade Mini med mig in och han suckar, stönar och korvar sig medans farbror Doktor kör pekfingervalsen när han skriver ett långt och grundligt intyg. Efter en stund säger Mini högt och tydligt:
- Herregud, vad den där gubben skriver sakta!!!

Jag ville dö, men såg att coola farbror D drog på munnen så jag antar att kommentaren inte störde honom nämnvärt.

Idag har Hunken rastat mig i skogen. Vi var ute i 1,5 timma. Doktorn har rekommenderat 30 min om dagen, då måste jag ju slippa två dagar nu va??;)

Dags att fundera på middag!

Tjing!

Det blev en

härlig skogspromenad med pappsen och co, barnen och två vovvar...

Idag har varit en relativt smärtfri dag, jag har orkat med det mesta jag har tagit mig för. Jag har fått smak på ett friskt liv nu och ska försöka hålla mig positiv och ha hopp om att allt kommer att ordna sig. Det gör det ju naturligtvis men jag har inget som helst tålamod när det gäller att vänta.
Jag vet att jag kunde ha dött när jag krockade, jag vet att det finns människor som har det värre och jag vet att jag ska vara lycklig över att jag har så många som bryr sig om mig, men ibland gör känslan av att ha tappat kontrollen över mitt liv och att jag är beroende av andra att jag känner mig nere... Men som sagt, nu är det positivt tänkande som gäller!

Mys i soffan!

Tjing!

Solen...

gör underverk med humöret=) Idag blir en bra dag!

Tjing!

Freeeeedag!!!!

och en bra fredag också=) Jag är rätt så rörlig idag, vi kom upp i tid så morgonen blev lugn, jag ska på bassängträning idag och ser fram emot det!!!

Hunken jobbar i helgen, som vanligt, så ikväll blir det mys med barnen...

Hoppas kunna ta en liten tur med Nisca på eftermiddagen.

Ha en bra helg!

Tjing!

Inte bortskämd...

med att båda barnen är på vift varje vardag...eller på vift...de är ju i skolan så klart=)

Helt plötsligt har jag lite egentid, det är inte fy skam ju=)

Väntar på att VC ska ringa mig, jag måste kolla upp min arm, den gör ont! Nästan pinsamt att kliva in där igen med ny skada. Känner mig lika tursam som Kalle Anka är i jämförelse med Alexander Lukas...

Igår var jag på bassängträning, 20 minuter orkade jag. Alltså sen sa axeln ifrån ordentligt så det var bara att kliva upp. Men skönt var det att vara nästan tyngdlös ett tag, främst för nacken, i vattnet kändes det inte som mitt huvud vägde 20 kg=) Trodde väl ändå aldrig att jag skulle ha sån träningsvärk som jag har idag efter 20 min träning. Pinsamt ju!

Regnet ser ner här vilket innebär att jag kan stanna inne med gott samvete idag!

Tjing!

Men för ¤%&/#¤/!!!!

Är jag den klantigaste människan på jorden eller???? Jag är helt blåslagen! Folk kommer att tro att Hunken är ett sånt där jävla monster som pucklar på sin fru=( Men han är oskyldig!! Han befann sig inte ens i närheten av brottsplatesen, han var på sitt jobb!

Igår kväll skulle jag hämta ner Mini från övervåningen när jag skulle gå och lägga mig. Jag ville ha honom nere för det var så varmt och kvalmigt i hans rum. Han var så sömnig och vimmelkantig att han höll på att snubbla på översta trappsteget. Jag blir så rädd att jag (mot bättre vetande) bär honom ner med min friska arm. Jag missar de sista två trappstegen eftersom jag inte ser något och ramlar ner på golvet. Jag hamnar i position sitta på knä med båda fötterna och tårna felvinklade under min hela kroppstyngd. Försöker ta emot mig med höger arm, skrapar bort skinnet på underarmen och slår i den hårt på hörnet av ett trappsteg=(( H#¤¤%te vad ont det gjorde! Mini klarade sig oskadd, han landade mjukt på mig som tur var. Idag har jag alltså stel nacke, ont i vä axel och dessutom blåa tår på ena foten, uppskrapad blå högerarm som gör satans ont. Jag ser inte klok ut! ikväll ska jag på bassängträning med ett antal andra personer, undrar vad de kommer att tänka när de ser min mishandlade kropp??

Jaja! Nu ska jag ringa några samtal!

Ha det!

Tjing!

Stackars lilla mig...

...som blev tvungen att äta mackor med kantarellstuvning till middag;-) Mini hittade sjukt mycket svamp i skogen i fredags, idag åt vi dem med glädje. Nu sover han gott och väntar på att få åka bus till skolan imorgon.

Familjen Kaos är nog vi i ett nötskal. Detta hus ser alltid ut som en tornado dragit fram genom det, spelar ingen roll hur mycket man plockar och städar. Alla projekt ligger överallt och allt som oftast lagas det mat i flera omgångar. Vi fightas mot tiden för jämnan men vi trivs ganska bra med det också. Jag gillar att ha saker att göra....i....hm....lagom dos. Idag tror jag att jag hunnit med det viktigaste i min egen lilla snigeltakt=)
Ett bevis på det är att köksstolarna står i hallen, det ligger skor och kläder överallt, jag sitter med tröjan ut och in sedan imorse med en tandkrämsfläck på tutten....och ler!

Hoppas på en bra vecka och ett mirakulöst tillfrisknande!

Tjing!

Känner mig...

förslappad, försoffad och lat! Mitt huvud vill så mycket men kroppen säger ifrån. Imorgon ska jag på bassängträning, hoppas på ett under.

V 37 går Hunken tillbaka till sitt gamla jobb, via bemanningsföretag. Det känns skönt med vettiga jobbtider och en vettig lön.

Nu ska jag laga mat!

Tjing!

Sakta sakta...

går dagarna förbi här...Sakta sakta går allt i min vardag. Jag gör så mycket och så gott jag kan men räcker inte till just nu. Frustrerad över att sitta fast i ett vacum. Nu är skolan igång och det är så kul=)

Så kul att se när Mini med stor koncentration packar en alldeles egen skolväska, med fruktburk och kontaktbok=) Han har väntat på att få börja skolan sen han var 3 år. Han köpte sig en egen fruktburk då när han sett storebrors, han la tom ner frukt i den så att han skulle ha när skolan börjar (4 år senare)... I onsdags hände det äntligen! Mini blir stor.

Någonstans i min närhet händer något väldigt hemskt just nu. Jag blir rosenrasande bara jag tänker på det. Som tur är känner fler atill vad som pågår och det jobbas här och där för att göra något åt det. Hoppas bara att det får effekt, snabbt! Kan tyvärr inte skriva mer om det här just nu...

Nu stundar helg och förhoppningsvis får Hunken vara ledig med oss!

Ha det!

Tjing!

Om jag fick välja...

Skulle allt vara som vanligt igen...Jag skulle jobba, Hunken skulle jobba, barnen skulle gå i skolan och allt skulle vara vardag...

Hunken jobbar och barnen börjar skolan på onsdag så lite vardag blir det igen. Jag ska vara hemma och sjukgymnastisera fram till den 30/8 till att börja med...Än så länge hänger axelsmärta och nackstelhet kvar envist. Känns så där kan jag säga....

Håller på att titta runt hur mycket det kommer att kosta att laga bilen, blir dyrt=( Känns så jävla onödigt att slänga ut så många tusenlappar på en bil som jag för det första inte vill köra och för det andra inte kan köra just nu.

Jag har gjort två bilresor in på 4 km sen olyckan och hela min kropp skriker Jag vill inte! Jag är rädd och litar inte på min kör- och reaktionsförmåga...Just nu känns det som jag lika gärna kan klippa körkortet. Ska tillägga att jag inte är rädd att åka bil med andra, har åkt med Hunken flera gånger och det är ok. Jaja, den som lever får se om jag rattar nåt mer...

Nu ska jag ta mitt kvastskaft och göra mina dagliga övningar=) Duktiga jag!

Tjing!


Jamensådärja...

Satt här i min egen lilla väld och försökte summera ihop kostnader för vad vi skulle behöva fixa till...300 000!!! Det har vi nog liggandes i nån byrålåda..not!

Nytt tak
Nytt badrum
Min bil
Altanen på fram och baksida
Köket (inkluderar modifikationer på andra rum också då vi river väggar)

Blä, vill inte tänka längre än så...

Nu ska jag sluta tänka...

Tjing!

Det kryper i mig...

och det är bra, då har jag vilat så pass mycket att det verkar som jag skulle vilja göra något aktivt=)

Helst av allt skulle jag vilja ta en lååååååång promenad ensam med Nisca i skogen och bara njuta av att vara rörlig och kunna ge henne något utbyte av tillvaron. Jag skulle lägga ett spår och göra några roliga övningar tillsammans med henne. Jag hoppas det kan bli verklighet snart...

Igår var Hanna och Nikola här, det är härligt att snusa på en bebis, han är så charmig när han pratar och ler mot en. Hoppas att ahn slipper ha ont i magen snart så vi får se fler charmleenden=)

Nu har Hunken 1 natt kvar att jobba, det ska bli så skönt att få ha honom hemma igen, även om det bara är för två nätter innan han kör igång igen...

Nu ska jag kolla om det finns något lättlagat att göra lunch av...

Tjing!