Dokumentären om typ 1 diabetes och graviditet.

har nyss tittat på denna. Måste säga att jag känner igen mig i många scener...Både generellt sett hur man ser på sin diabetes och från graviditeten.... 
Den är helt klart sevärd även om man inte går i graviditetstankar!

http://svtplay.se/t/103478/dokumentarfilm

Timma för timma...Nu tar vi nya tag...Man vill ju vara normal...

vad tyckte ni?

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Joanna

Hej, hittade dej via diabetesmannen tror jag.. :)

Såg också den dokumentärfilem, och tyckte det var riktigt bra. O som du skriver.. klart sevärd även om man inte planerar barn! Kände igen mej så sjukt mkt i henne..så det blev riktigt jobbigt att kolla! :/Såg ditt inlägg om bs känningen,och att du också har neuropati.. Jag har också alltid känns när mitt bs är på väg ner..Men har heller inte märkt att jag inte gör de pga neuropatin.. :/ så nu blev man ju lite orolig.. hur "behandlas" din neuropati?

Känner igen mej i det du skriver, om att barnen-i mitt fall en dotter, ibland "får ta" ett stort ansvar, bara pga att jag har diabetes.. det känns verkligen inte okej! Men ska man behöva ständig bevakning,eller hur ska man göra? Hur gör andra liksom?Shiit va luddigt o svammligt det här blev känner jag nu... :/aja, styrkekram till dej iaf! :)

Postat av: Anna S

Såg dokumentären ikväll. Även om jag inte planerar att skaffa barn så kunde jag se mej själv i Jossan.Det ser så jobbigt ut utifrån att hela tiden kolla och laborera och kalkylera med blodsockret.Det är ju sjukt mycket att hålla reda på verkligen! Inte konstigt att man blir trött.Fint att se att graviditeten gick så bra.

2011-10-18 @ 23:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback